Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/15
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/15

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

XIII. Hegedűs Gyula utcai lakás

Budapest XIII. kerületében, a Hegedűs Gyula utca elején kiadó egy 44 nm-es, 2 szobás, magas emeleti, utcai, francia erkélyes, napfényes lakás. A budapesti ingatlanban egy különnyíló konyhát, fürdőszobát és egy tágas nappalit találhatunk. A hálószobát egy gardróbszekrénnyel rendelkező közlekedőből illetve a nappaliból is meg lehet közelíteni. A budapesti albérlet távfűtés rendszerrel rendelkezik, a fogyasztását egyedi mérők rögzítik. Közös költsége 17.922 Ft, mely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást és a fűtés átalányt. A lakást igény esetén IKEA bútorokkal bútorozható be. Azonnal költözhető 2 havi kaució szükséges ellenében.

Bérleti díj: 150.000 Ft/hó

no images were found

 


V. Honvéd utcai lakás 

Az V. kerületi Honvéd utcában kiadó egy magas emeleti, napfényes, 80 nm-es, 3 szobás lakás. Az ingatlan fiatalosan van berendezve és gépesítve, a konyhája felszerelt. A budapesti lakás egy tágas amerikai konyhás nappalival, 2 különnyíló hálószobával, egy fürdőszobával, illetve egy gardróbszobával is rendelkezik. A fűtése házközponti. Az ingatlan Budapest szívében helyezkedik el, valamint tömegközlekedés szempontból is kiváló, mivel közelben található a busz-, a villamos- és a trolibuszmegállója. 2 havi kaució szükséges a beköltözéshez.

Bérleti díj: 220.000 Ft/hó

no images were found

 


V. Szent István körúti lakás 

Budapesten az V. kerületben, a Szent István körúton hosszú távra kiadó 3 szobás, magas emeleti, utcai nézetű lakás. A 101 nm alapterületen egy tágas nappali, gyönyörű konyha és 2 napfényes hálószoba kapott helyet. A budapesti ingatlan klíma berendezéssel rendelkezik, bútorozottan vehető bérbe. A közös költség összege: 26.765 Ft, amely tartalmazza a vízfogyasztást is. Az elhelyezkedése kitűnő, percek alatt elérthető busz-, villamos- és metrójáratok.

Bérleti díj: 250.000 Ft/hó

no images were found

 


VI. Zichy Jenő utcai lakás 

Kiadóvá vált a VI. kerületi Zichy Jenő utcában egy 90 négyzetméteres, 3 és fél szobás lakás. Az ingatlan nagy terekkel rendelkezik, teljes mértékben bútorozott és gépesített. Következő helyiségeket találhatunk a budapesti lakásban: egy hatalmas nappalit, 3 hangulatos hálószobát, egy konyhát illetve egy fürdőszobát. A lokációja nagyon kedvező fiataloknak is, mivel a bulinegyed közelében található az ingatlan, valamint busz-, villamos-, trolibusz- és metróállomások is percek alatt elérhetőek.

Bérleti díj: 210.800 Ft/hó

no images were found

 


VII. Rákóczi út

Az Astoriához közel kiadó egy felújított, tágas, erkélyes, 2.emeleti lakás. A 110 nm alapterületű ingatlanon 2 szoba és több helyiség került kialakítása: egy előszoba, különálló konyha és nappali, duplakomfortos fürdőszoba, továbbá egy hangulatos hálószoba, kamra és egy kisebb erkély. A budapesti lakás teljesen bútorozott, valamint gépesített. Nagyon jó elhelyezkedéssel rendelkezik ez az ingatlan, közelben van trolibusz-, villamos- és metrómegállók.

Bérleti díj: 190.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu