Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/16
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/16

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Andrássy úti lakás

Kiadó Budapesten, az Oktogon és Bajcsy Zsilinszky út között egy 2012-ben felújított épület 2. emeletén található lakás. Az újszerű állapotban lévő, dupla komfortos lakás 75 nm alapterületű, amelyen egy előszoba, konyha, tágas nappali és hálószoba található. Ezenkívül budapesti ingatlan tulajdonában áll egy erkély is. A lakás egyedi fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, az ablakok elektromos redőnyökkel vannak felszerelve. A budapesti ingatlan bútor nélkül kiadó.

Bérleti díj: 372.000 Ft/hó

no images were found

 


Révész utcai lakás

Kiadó egy Duna panorámás, exkluzív lakás a River Loftban, egy liftes ház második emeletén. Az ingatlan összterülete 160 nm, mely 2 belső emeleten oszlik el. A kiadó lakás alsó szintje 140 nm, itt található egy gyönyörű, hatalmas amerikai konyhás nappali, egy halószoba fürdőszobával és egy meglehetősen nagy spejz. Az emeleten helyezkedik el még egy hálószoba fürdővel. A budapesti ingatlanon belül padlófűtés működik. A házhoz Wellness részleg tartozik, valamint 0-24 órás portaszolgálat.

no images were found

 


XI. Tétényi út

Budapest XI. kerületében, a Tétényi úton hosszú távra kiadó egy erkélyes, 1.emeleti, gyönyörűen felújított lakás. Az 53 nm alapterületű ingatlan 2 szobával rendelkezik: egy gyönyörű nappalival és egy hangulatos hálószobával. Továbbá a budapesti lakásban egy előszobát, illetve egy felszerelt és gépesített konyhát is találhatunk. Az ingatlan nagyon szépen bútorozva és gépesítve van. 2 havi kaució ellenében 2018.06.01.-től költözhető.

Bérleti dij: 185.000 Ft

no images were found

 


Szentkirályi utcai lakás

Budapesten, a VIII. kerületben, a Szentkirályi utcában egy szép, rendezett, liftes, polgári épületben kiadó egy 1 szobás, napfényes lakás. A budapesti ingatlan bútorozott, gépesített és teljesen felszerelt. A 45 négyzetméteren helyet kapott egy előszoba, konyha és egy tágas nappali-hálószoba. A lakás kiválóan helyezkedik el, közelben van a buszmegálló, pár perces sétával pedig könnyen elérhető a 2-es illetve a 3-as vonal metróállomásai. Közös költség összege: 8000 Ft/hó. Azonnal költözhető.

Bérleti díj: 160.000 Ft

no images were found

 


Szemere utcai lakás

Kiadó a belvárosban, az V. kerületi Szemere utcában, egy frissen felújított, 90 m²-es, 3. emeleti, utcára néző lakás. A budapesti ingatlan egy hatalmas amerikai konyhás nappalival és 2 gyönyörű hálószobával rendelkezik. A lakás egy 3 nm-es terasszal is rendelkezik, továbbá nagyon jó elosztású és tökéletes elhelyezkedésű. A kiadó ingatatlan teljes mértékben bútorozott és gépesített.

Bérleti díj: 558.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu