Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/40
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/40

Sziasztok! A mai bejegyzésünkben a „Kiadó ingatlanok” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk meg Nektek néhány ingatlant!
Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Állomás utcai lakás

Hosszútávra kínálunk kiadó ingatlant Kőbányán, a Liget tér közelében, az Állomás utcában klasszikus rendezett polgári ház 3. emeletén.
A lakás 72 négyzetméter alapterületű, bútorozott, méretének köszönhetően az elrendezése tökéletes, amerikai konyhás nappali, 2 külön nyíló szoba, kádas fürdőszoba, és egy gardrób kapott helyet benne.
A konyha gépesített, mindennel felszerelt, a mosógép is itt található.
A fűtésről kombi cirkó kazán gondoskodik, saját vízóra is van, így a díj egyedi fogyasztás alapján kerül számlázásra.
Kisállat hozható a lakásba, de a dohányzás nem megengedett.
Beköltözéshez 2 havi kaució, és az első havi lakbér megfizetése szükséges.

Bérleti díj: 150 000 Ft / hó + rezsi

 

Vörösmarty utcai lakás

Kiadó lakást kínálunk a VI. kerületben, a Nyugatihoz közel, a Vörösmarty utcában szép polgári ház első emeletén.
A lakás nagyon szép állapotban van, 45 négyzetméter alapterületű, bútorozott.
A konyha gépesített, mindennel felszerelt, egyedi beépített bútorral rendelkezik. A csempés fürdőszoba zuhanyfülkés, szintén beépített bútorral.
A két szoba egymásból nyílik, eredeti újra rakott parkettás, a szobák dél-dél nyugati irányban utcára néznek így nagyon világosok, az ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek.
A lakásban kombi cirkó gáz fűtés van, illetve a villany és a víz is egyedi mérős, így a díj saját fogyasztás alapján kerül kiszámlázásra, fűtés gáz cirkó.
A környék csendes, sétatávolságra elérhető a 4-es 6-os villamos vonala, a Körút, a West End, illetve a Nyugati pályaudvar.
A közösköltség havonta 10500 Ft, beköltözéshez 2 havi kaució, és az első havi bérleti díj fizetése szükséges.

Bérleti díj: 590 EUR / hó + rezsi

 

Benczúr utcai lakás

A Diplomata negyedben, látványos villában kiadó egy 71 négyzetméteres luxus ingatlan.
A lakás a gyönyörű állapotú társasház első emeletén található, ablakai a belső kertre néznek, így nem csak nagyon világos, de csendes is.
Elrendezése méretének köszönhetően kiváló, található benne egy modern, gépesített, mindennel felszerelt konyha, egy nappali, kanapéval, TV-vel, étkező résszel, illetve két külön hálószoba, és egy szép, tágas, kádas fürdőszoba.
Elhelyezkedése tökéletes, sétatávolságon belül az összes szolgáltató egység megtalálható.
A lakás nem csak hosszú, de rövidebb távra is bérelhető (pl 1- 3 hónapra), viszont ebben az esetben a bérleti díj módosul, 300.000 Ft-ra.
Bérbevételhez két havi kaució és az első havi bérleti díj szükséges.

Bérleti díj: 260 000 Ft / hó + rezsi

 

Váci utcai lakás

A belváros szívében, az V. kerületben, a Váci utcán kiadó, egy 72 négyzetméteres ingatlan.
A lakás bútorozott, 3 (2,5 szoba) szobás, mindennel felszerelt, teljesen gépesített, minden helyiség külön nyílik, így akár három személy is kényelmesen elfér, nem zavarják egymást.
Az alacsony rezsiről kombi cirkó fűtés gondoskodik, az ablakok szigeteltek, mellékutcára néznek, így nem csak kimondottan világos, de csendes is a lakás.
Elhelyezkedése kiváló, frekventált helyen található, így a közlekedés tökéletes, a közelben metró, villamos, és buszmegálló, sétatávolságra kisboltok, éttermek, üzletek, pubok, szórakozási lehetőségek találhatók.

Irányár: 310 000 Ft / hó + rezsi

 

Szent István körúti lakás

A VI. kerületben, a Jászai Mari tér közelében, igazi márvánnyal burkolt polgári házban várja leendő lakóját, egy 73 négyzetméter területű, első emeleti, hangulatos otthon.
Méretének köszönhetően nagyon jó és praktikus elosztása van. A lakásban új, modern konyhabútorral ellátott amerikai konyhás nappali, két külön hálószoba és gyönyörű, kádas fürdőszoba található.
A közelmúltban megtörtént a teljes felújítás, mely során elegáns bútorokkal, és teljeskörű gépesítéssel gazdagodott a lakás.
Bérbevételhez 2 havi kaució és az első havi bérleti díj szükséges.

Irányár: 395 000 Ft / hó + rezsi

 

 

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!