Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/2
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/2

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Hercegprímás utcai lakás

Azonnali költözéssel kiadó Budapesten, a Szent István térnél egy 115 nm-es, 2. emeleti lakás liftes társasházban, egy igazi gyöngyszem a belváros szívében. Az ingatlanban található egy óriási nappali, hálószoba, melyhez beépített gardróbszoba tartozik és egy, akár gyerekszobának vagy vendégszobának kialakítható szoba, valamint 2 fürdőszoba. Vadonatúj, egyedi, beépített, kiváló minőségű design bútorokkal lett felszerelve a budapesti lakás, a konyhában prémium kategóriás gépekkel. A nappaliból csodás kilátás nyílik a Bazilikára. Mind a két szoba ablaka belső udvarra néz, aminek köszönhetően a pihenést nem zavarja a környékre jellemző éjszakai élet.

Bérleti díj: 542.500 Ft/ hó

no images were found

 


Akácfa utcai lakás

Budapest belvárosában, az Akácfa utcában kiadó egy 56 nm-es, 2 és félszobás, cirkófűtéses lakás. Az ingatlan udvari nézetű, csendes és világos, könnyedén megközelíthető.

Bérleti díj: 400 Eur/hó

no images were found

 


Bástya utcai lakás

Budapest V. kerületében, kiváló tömegközlekedés mellett kiadó egy 70 nm-es lakás a Bástya utcában. Az ingatlan egy polgári lakóház 1. emeletén található, napfényes, világos. Két különálló szobával rendelkező budapesti ingatlanról van szó, teljes mértékben bútorozott, illetve gépesített. A lakáson belül cirkó fűtés működik.

Bérleti díj: 232.500 Ft/hó 

no images were found

 


Szemere utcai lakás

Kiadó a belvárosban, a Szemere utcában, egy frissen felújított, 90 m²-es, 3. emeleti, utcára néző lakás. A budapesti ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, nagyon jó elosztású, és tökéletes elhelyezkedésű. A kiadó lakás bútorozott és gépesített.

Bérleti díj: 558.000 Ft

no images were found

 


Katona József utcai lakás

Felújított, polgári, liftes épületben kiadó egy igényesen felújított, utcai nézetű, napfényes lakás a XIII. kerületben. Az ingatlan 2 plusz 1 fél szobás, dupla komfortos, konyhája gépesített, felszerelt, emellett 2 fürdőszoba is található benne.

Bérleti díj: 280.000Ft/hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu