Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2018/3
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2018/3

Sziasztok! Ma budapesti kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Paulay Ede utcai lakás

Budapest belvárosában, a Paulay Ede utcában kiadó egy 4. emeleti, udvarra néző ingatlan. A gyönyörű, újszerű lakás amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, valamint erkéllyel rendelkezik, mely egy csodás japán kertre néz. Igény szerint garázs bérelhető hozzá havi 150 Euro ellenében.

Bérleti díj: 1400 Eur/hó

 

no images were found

 


Szentkirályi utcai lakás

Kiadó ez a budapesti ingatlan, mely a Kálvin tértől néhány perc sétára található, közvetlenül a Nemzeti Múzeumnál. A lakás gépészetileg és esztétikailag is teljes körű felújításon esett át, rendkívül hangulatos, modern stílusban. Hatalmas amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és két, ezekhez kapcsolódó fürdőszoba került kialakításra az ingatlanon belül, valamint padlófűtés, klíma és riasztóberendezés is megtalálható benne. A kiadó ingatlan gépesített és bútorozott.

Bérleti díj: 1150 Eur/hó

no images were found

 


Henszlmann Imre utcai lakás

Budapest belvárosában, a Károlyi kert mellett fekvő Henszlmann Imre utcában kiadó egy lifttel felszerelt, polgári ház 4. emeletén található lakás. Az ingatlan szépen, igényesen felújított, 67 nm alapterületű, nappalival plusz egy hálószobával, étkezős konyhával, fürdőszobával, előszobával és erkéllyel rendelkezik, mely a parkra néz. A budapesti lakás légkondival és riasztóval felszerelt. Közös költsége 16 245 Ft.

 Bérleti díj: 1200 Eur/hó

no images were found

 


Zichy Jenő utcai lakás

Kiadó a VI. kerületi Zichy Jenő utcában egy tágas, napfényes, világos lakás egy remek állapotban lévő házban. A budapesti ingatlanon belül 3 hálószoba található, valamint nappali és elkülönített amerikai konyha is. Nyugodt, csendes környezet várja a beköltözőket a belvárosi elhelyezkedés ellenére is.

Bérleti díj: 310.000 Ft/hó

no images were found

 


Balassi Bálint utcai lakás

Budapesten, a Balassi Bálint utcában kiadó egy 2. emeleti, udvari nézetű lakás. Az ingatlan nappalival plusz 2 külön nyíló hálószobával rendelkezik, fűtése házközponti egyedi mérőkkel, közös költsége 13000 Ft/hó. A kiadó lakás bútorozott, gépesített.

Bérleti díj: 248.000 Ft/hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu