Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2019/3.
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2019/3.

Sziasztok! A mai bejegyzésünkben a „Kiadó ingatlanok” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk meg Nektek néhány ingatlant! 
Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Hosszútávra kiadó lakás az Ernő utcában

A Nagyvárad térnél, csendes mellékutcára néző, két külön nyíló szobás, teljes körűen, frissen felújított, bútorozott, gépesített, jól felszerelt lakás hosszú távra (minimum 1 év) kiadó! Két havi kaució szükséges! Az Ikea bútorok, valamint az összes berendezés, beleértve a tányérokat, evőeszközöket is mind-mind vadonatúj, még nem használta senki. A rezsi alacsony: a közös költség mindössze 11 000 Ft, valamint az új kondenzációs cirkó gázkazánnak és a hőszigetelt modern nyílászáróknak köszönhetően a fűtési költség is igen kedvező!

Bérleti díja: 160.000 Ft + rezsi/hó

no images were found


Kiadó iroda a Váci úton

Kiadó Újlipótvárosban, szemben a WestEnd City Centerrel, egy magas emeleti, frissen felújított, napfényes, 200 négyzetméteres, 7 szobás iroda! A közös költség 36.000 forint.

Bérleti díja: 800.000 Ft + rezsi/hó

no images were found

 


Azonnal költözhető lakás a Ferenc körúton

Kiadó a IX. kerületi Ferenc körúton egy 82 négyzetméteres, nappali + 2 hálós, 2. emeleti (a ház liftes), utcai kilátással bíró, bútorozott, gépesített, szépen felújított lakás. A havi bérleti díj: 250.000 Ft, a közös költség: 17.000 Ft, korlátlan víz használattal, minden más egyedi mérés alapján fizetendő. A rezsi költség megközelíti a 30.000 forintot. 2 havi kaució és a tárgyhavi bérleti díj ellenében azonnal költözhető.

Bérleti díja: 250.000 Ft + rezsi/hó

no images were found

 


Bútorozatlan lakás a Váci úton

A XIII. kerület frekventált, központi részén kiadó frissen felújított, 70 négyzetméteres, nappali + 2 hálószobás, nagyon világos, bútorozatlan lakás. A felújítás során új nyílászárok is be lettek építve, így bár utcai fekvésű, mégsem hangos. Elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. Igény esetén bebútorozzák, de akkor a bérleti díj ára annak függvényében módosul. A kaució 2 havi, háziállat nem megengedett, ellenben a dohányzás igen.

Bérleti díja: 185.000 Ft + rezsi/hó

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu