Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások 2019/5.
Kiadó lakások

Kiadó lakások 2019/5.

Sziasztok! A mai bejegyzésünkben a „Kiadó ingatlanok” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk meg Nektek néhány ingatlant!

Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Budapest, Falk Miksa utca

Az V. kerületben, a Falk Miksa utcában, egy kitűnő lakóközösségű házban hosszú távra kiadó egy berendezett, teljes körűen felújított, 112 négyzetméteres luxusingatlan. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a Parlament és a Margit-híd pár perc sétára elérhető, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás. A harmadik emeleti lakás egy belsőépítész-designer által 3 szoba (1 nappali + 2 külön bejáratú szoba), 2 fürdőszoba, étkező-konyha, és finn szauna került kialakításra.

A lakás teljes szerkezeti és esztétikai felújításon esett át (új hang és hőszigetelt nyílászárók, új víz-, gáz-, villamos rendszer, inverteres klíma rendszer, padlófűtés), mely során kizárólag prémium minőségű anyagokat használtak fel.

Az ingatlan igénybevételéhez 2 havi kaució szükséges.

Bérleti díja: 807.500 Ft /hó + rezsi és közös költség

 

Budapest, Ernő utca

A Nagyvárad térnél kiadó egy 2 külön nyíló szobás, teljeskörűen felújított, bútorozott és gépesített lakás minimum 1 éves bérleti szerződéssel. A bútorok mellett a lakásban lévő összes berendezés vadonatúj, beleértve a tányérokat is.

A beköltözéshez 2 havi kaució szükséges.

Bérleti díja: 160.000 Ft/hó + rezsi. A rezsi és a közös költség díja rendkívül alacsony, mindössze 11.000 Ft. Az új nyílászáróknak, valamint a kondenzációs kazánnak

 

Budapest, Somorjai utca

Budán, a BAH csomóponthoz közel hosszútávra kiadó egy felújított villaházban, bútorozott, gépesített, kertkapcsolatos garzonlakás. A lakás kizárólag egy személy részére kiadó. Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel bír, a Kongresszusi központ, Gesztenyés park, MOM Park, Testnevelési Egyetem megtalálhatók a közelben, és pár perc sétával számos busz és villamosjárat is elérhető.

Bérbevételhez 2 havi kaució, egy havi bérleti díj szükséges.

Bérleti díja: 120.000 Ft/hó + rezsi (30.000 Ft/hó, mely tartalmazza a fűtés, víz, villany és internet-tv díját.)

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

 

Ossza meg ismerőseinek!