Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakások
Kiadó lakások

Kiadó lakások

Sziasztok! Ma  kiadó ingatlanokkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Teréz körúti lakás

Kiadó a VI. kerületben, az Oktogonnál egy 55 nm alapterületű, 2 szobás lakás a Teréz körúton. Az ingatlan egy jó állapotban lévő, liftes ház 2. emeletén található. Egyik szobája az utcára, míg a másik az udvarra néz, teljes mértékben bútorozott, részben gépesített a lakás (mosógép nem tartozik hozzá). Beköltözésre akár azonnal is van lehetőség.

Bérleti díj: 130.000 Ft / hó

no images were found

 


Báthory utcai lakás

A belvárosi V. kerületben hosszú távra kiadó egy liftes, felújítás előtt álló, szép, polgári épületben található utcai nézetű, napfényes lakás. 62 nm alapterületű ingatlan 2 szobával (nappali és hálószoba), a helyiségek bútorozottak, illetve gépesítettek. Azonnal költözhető.

Bérleti díj: 150.000 Ft / hó

no images were found

 


Belvárosi lakás 

A VI. kerületi Teréz körúton kiadó egy nagyon szép, kívül-belül szuper állapotú, liftes, hangulatos ház 3. emeletén  egy nagyon jó elosztású, déli fekvésű lakás.  Napfényes, 85 nm alapterületű az ingatlan, amin belül nappali és 3 különnyíló szoba, valamint amerikai konyha található.

Bérleti díj: 341.000 Ft / hó

no images were found


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu