Főoldal>Kiadó lakások>Kiadó lakásválogatás 2018/31
Kiadó lakások

Kiadó lakásválogatás 2018/31

Sziasztok! A mai bejegyzésünkben „Budapesti kiadó ingatlanok” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk meg nektek néhány kiadó ingatlant! Nézzétek meg, és válogassatok kedvetekre!

Belvárosi luxus garzon

A Vörösmarty tér vonzásában, – Váci utca és a Duna korzó között, – a csendes Aranykéz utcában, hosszútávra kiadó, egy luxus szinten felújított, berendezett, gépesített 30 nm-es garzon.
Szereted a belváros nyüzsgését, de egy csendes napfényes lakásban szeretnél élni? Ez a lakás a tökéletes választás.
A környéken minden szolgáltató egység megtalálható, illetve néhány a közelben lévő helyekről: Duna korzó; Vörösmarty tér; Vigadó tér; Erzsébet tér; Március 15. tér; Gozsdu udvar
Bérbevételhez 3 havi kaució, és egy havi bérleti díj szükséges.

Bérleti díj: 650 EUR/hó +rezsi.

no images were found

 

Azonnal költözhető lakás a Nádor utcában

A Szabadság tér vonzásában a Nádor utcában, hosszútávra kiadó egy felújított, igényesen berendezett, gépesített 35 nm-es garzon. A lakás liftes társasházban található, rendkívül világos, mégis csendes.
A környéken séta távolságra esik a Szabadság tér, Kossuth tér, Bazilika, minden szolgáltató egység elérhető pár perc alatt. A közlekedés kiváló, közelben: M2, M3 metró vonal, illetve villamos és busz megállók találhatók.
Bérbevételhez két havi kaució, egy havi bérleti díj szükséges.

Bérleti díj: 150.000 Ft/hó + rezsi. 

no images were found

 

Madách téri lakás

A Gozsdu udvar mellett, a Madách Imre úton, hosszútávra kiadó, egy nappali és egy hálószobás, remek elosztású, erkélyes, 48 nm-es ingatlan. A lakás ízlésesen felújított, berendezett, légy Te az első lakója!  A nyári hőséget a nemrégiben beépített klíma berendezés enyhíti.
A lakás két havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetésével azonnal költözhető.

Bérleti díj: 650 EUR/hó + rezsi. 

no images were found

 

Pannónia utcai lakás

Újlipótvárosban, a Kleopátra ház mellett, hosszútávra kiadó, egy igényesen felújított, berendezett, gépesített, klimatizált, világos 76 nm-es lakás.
Az ingatlan nappali + 2 külön nyíló hálószobás elrendezésű, szeparált konyhával és erkéllyel is rendelkezik, mely a kényelem és elegancia minden jegyét magában hordozza. 
A lakás az első havi bérleti díj és két havi kaució megfizetésével vehető bérbe, a rezsi minden hónapba azonos mértékű, ami tartalmazza a közös költséget, víz-, áramfogyasztást, fűtést, és az internet költségeit.

Bérleti díj: 340.000 Ft /hó + 55 000 Ft rezsi 

no images were found

 

Erzsébet körúti lakás

Az Erzsébet körút és a Dohány utca sarkán egy frissen felújított, napfényes 64 nm-es lakás, hosszútávra kiadó.
A lakás a második emeleten található, utcai nézetének köszönhetően a térre panorámás, rendkívül világos.  A gépesített konyha ízléses beépített konyhabútorral, a lakás többi helyisége IKEA bútorokkal rendelkezik. 
Igény esetén akár azonnal költözhető, a bérbevételhez két havi kaució és az első havi bérleti díj szükséges. 

Bérleti díj: 600 EUR/ hó +rezsi  

no images were found

 


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu