Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Dohány utcai lakás

Nagyszerű helyen, a Dohány utcában eladóvá vált egy 60 nm-es lakás a Zsinagógára nyíló kilátással. A budapesti ingatlan ízléses felújításon esett át, mely során a szeparált, ablakos konyha új, beépített konyhai gépekkel, és páratlanul szép beépített konyhabútorral lett felszerelve. A hálószobában szekrény helyett gardrób kapott helyet, mely növeli a térérzetünket. A bútorzat a vételár részét képezi. A fűtés és meleg víz ellátásról combi cirkó kazán gondoskodik.

Irányár: 48.000.000 Ft

 


Zoltán utcai lakás

Eladó a Parlament közelében fekvő, teljes mértékben felújított Zoltán utcai lakás.  A 72 nm-es, 3. emeleti, utcai nézetű budapesti ingatlan, gépesített konyhával, 3 különálló szobával és két fürdőszobával rendelkezik. A kiváló elhelyezkedésű lakás akár azonnal költözhető.

Irányár: 68.700.000 Ft

 


Torma Károly utcai lakás

Budapest III. kerületében, a Torma Károly utcában eladó egy 2. emeleti, napfényes, csendes lakás. Az ingatlan 73 nm-es, benne 1 szoba és 3 félszoba került kialakításra, valamint egy gardrób helyiség is a részét képezi. A lakás három félszobája  franciaerkéllyel is rendelkezik. Ez az eladó budapesti ingatlan egy rendezett házban található, remek közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, a hév megálló néhány percen belül megközelíthető.

Irányár: 35.000.000 Ft

 


Lőpormalom utcai lakás

Eladásra kínálunk a III. kerületben egy kertre néző, 87 nm-es emeleti lakást. A budapesti ingatlan felújított, egy nappalival és három hálószobával rendelkezik, valamint egy 6 nm-es erkéllyel. A lakáshoz tartozik továbbá a garázsszinten egy zárható tároló, illetve megvásárolható hozzá egy 15 nm-es garázs is, amely a lépcsőházból is megközelíthető.  Az eladó ingatlan egy rövid sétányira van a Duna-parttól, valamint közlekedés szempontjából szintén nagyon jó helyen van, iskola és óvoda is megtalálható a közelben.

Irányár: 54.000.000 Ft

 


Szentkirályi utcai lakás

Eladó budapesti ingatlanunk a Kálvin tértől néhány perc sétára található, közvetlenül a Nemzeti Múzeumnál. A lakás gépészetileg és esztétikailag is teljes körű felújításon esett át, rendkívül hangulatos, modern stílusban. Hatalmas amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és két, ezekhez kapcsolódó fürdőszoba került kialakításra az ingatlanon belül, valamint padlófűtés és klíma berendezés is megtalálható benne.

Irányár: 69.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!