Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2018/11
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2018/11

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

Üllői úti lakás 

Budapesten, a IX. kerületben eladó egy felújított, 1. emeleti, 2 szobás lakás. Az ingatlan 90 nm-es alapterületű, amelyen belül egy előszoba, egy felszerelt és gépesített konyha, egy tágas nappali és egy hangulatos hálószoba kapott helyet, illetve egy kisebb tároló is a részét képezi. A duplakomfortos lakásban a nappali, a konyha illetve a hálószoba mind külön nyílnak. Ennek a budapesti eladó ingatlannak nagyon jó az elhelyezkedése, egyetemek is találhatóak a közelében (SOTE, ELTE, BME, Corvinus),  illetve busz-, villamos- és metrómegállók is gyorsan elérhetőek innen. 

Irányár: 49.900.000 Ft

no images were found

 


Király utcai lakás

Eladásra kínálunk Budapest belvárosában, a VI. kerületi Király utcában egy 2. emeleti, utcai nézetű lakást, amely egy klasszikus polgári épületben található. Az ingatlan frissen lett felújítva, napfényes, 101 nm területén 3 szoba kapott helyet. A 36 nm-es, tágas amerikai konyhás nappalin és a két különálló hálószobán kívül megtalálható a lakásban egy hall valamint két, szintén különálló fürdőszoba is. Az eladó ingatlan fűtéséről cirkó gondoskodik.

Irányár: 59.600.000 Ft

no images were found

 


 

Szondi utcai lakás

Eladó Budapesten, a VI. kerületben egy gyönyörűen, francia stílusban felújított, napfényes lakás, egy kívül-belül felújított, panoráma liftes ház részeként. Az ingatlanon belül két hatalmas szoba és egy gyerekszoba található, valamint galéria, két fürdőszoba, egy külön wc helyiség, egy konyha, egy tároló, illetve egy étkező is helyet kapott. A felújítás során gyönyörű burkolatok (cementlap, metrócsempe) kerültek ebbe a budapesti lakásba,  továbbá minden szobába parketta, illetve hajópadló lett kialakítva. A közlekedési lehetőségek kiválóak ennek az eladó ingatlannak a közelében, a kis földalatti, a 72-es, a 73-as, és a 76-os trolimegálló, valamint a Westend is pár perc sétára van tőle.

Irányár: 63.500.000 Ft

no images were found

 


Váci utcai lakás

Eladásra kínáljuk a belváros szívében, a Váci utcában ezt az igényesen felújított, összkomfortos , 29 nm-es, amerikai konyhás, plusz egy nappali, fekvő galériás lakást. A galéria 10 nm-t fed le a nappaliban. A budapesti ingatlanhoz tartozik továbbá egy 2 nm-es, különálló tároló, amely mosókonyhának lett kialakítva. A konyharész tartalmaz vadonatúj konyhagépeket és bútorokat ( illetve beépített hűtőt), továbbá mikrohullámú sütőt (sütési funkcióval), és indukciós főzőlapot. A felújítás során teljeskörű gépészeti felújításon esett át a lakás ( villany- és vízvezetékek ). A padló igényes új burkolatot, a falak pedig igényes festést kaptak, az ingatlan ablakai pedig új fa nyílászárókat. A klimatizált budapesti lakásba padlófűtés lett beépítve. Befektetésnek is kiváló ez az eladó ingatlan, abszolút tehermentes, kulcsrakész, azonnal költözhető és átvehető a teljes bútorzattal.

Irányár: 36.000.000 Ft 

no images were found

 


Szász Károly utcai lakás

Budapest II. kerületében, a Szász Károly utcában kínálunk megvételre egy magas emeleti3 plusz 1 szobás, utcai nézetű ingatlant. A lakás egy polgári épület 3. emeletén található, erkélyes, ahonnan a Mechwart ligetre és a Budai várra nyílik remek kilátás. Jó állapotú, világos terekkel rendelkező ez a budapesti ingatlan, amelyhez a nappalin és a 3 hálószobán kívül konyha, két fürdőszoba, valamint tárolók is tartoznak. Ez utóbbiak közül egy az emeleten, egy pedig a budapesti lakáshoz tartozó pincében található. Az ingatlanból adottságainak köszönhetően akár két kisebb lakás is kialakítható, így befektetésnek is ideális választás lehet.

Irányár: 69.500.000. Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!