Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2018/37
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2018/37

Sziasztok! A map is újra jelentkezünk Hétindító lakásválogatás rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából!
Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!

Eladó lakás a Visegrádi utcában

Megvételre kínálunk Újlipótvárosban, a Visegrádi utcában egy saját lépcsőházzal rendelkező 47 négyzetméteres, félemeleti ingatlant.
A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, és egy hálószobából áll, ezen kívül pedig egy fürdőszoba és külön toalett található, ahol az új villanybojler is el van helyezve.
Az ablakok a nyugodt belső udvarra néznek, így egyszerre nagyon csöndes és világos a lakás.
A közelben metró, busz, villamos és troli megállók találhatók, így közlekedés szempontjából is tökéletes.

Irányár: 28 000 000 Ft 

no images were found

 

Izabella utcai lakás

Eladó egy, az Andrássy úthoz és az ELTE pszichológia karhoz közel lévő, gépészetileg és belső kialakításában felújított első emeleti, 47 négyzetméteres ingatlan.
A lakás önálló kombi Vaillant gázkazánnal működő radiátoros fűtéssel és melegvíz-ellátással rendelkezik, a 6 db nagyteljesítményű radiátor gyors felfűtést tesz lehetővé, illetve saját mérős vízóra is beszerelésre került.
A társasház a közelmúltban kicserélte a csatlakozó és felszálló gázvezetéket, felújította az elektromos külső vezetékeit, elvégezte és biztonságossá tette a kéményeket, felújította a lépcsőházat és a körfolyosót és további felújítások vannak tervezve.

Irányár: 33 900 000 Ft   

no images were found

 

Weiner Leó utcai ingatlan

Megvételre kínáluk a Weiner Leó utcában egy harmadik emeleti 31 négyzetméteres garzonlakást.
A körfolyosóról belépve kis előszoba fogad minket, melyből nappali, konyha és a fürdő nyílik, illetve a konyha felett 4 négyzetméteres fekvőgaléria található.
A lakás felújítandó állapotú.
Elhelyezkedése miatt rövidtávú és hosszútávú kiadásra is egyaránt alkalmas. A közelben: busz, troli, metró és villamos megállók találhatók, illetve sétatávolságra minden szolgáltató egység elérhető.

Irányár: 26 799 000 Ft  

no images were found

 

Eladó ingatlan a Kazinczy utcában

Mindenhez közel a belvárosban a Kazinczy utcában, a VII. kerület közkedvelt részén eladó egy gyönyörű, frissen felújított állapotú ingatlant.
A 29 négyzetméteres, 1 szobás lakás egy felújított állapotú, 3 emelettel rendelkező, lift nélküli ház 3. emeletén helyezkedik el.
Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont.
Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát: 4-6 villamos, buszjáratok, metró.

Irányár: 27 900 000 Ft  

no images were found

 

Székely Bertalan utcai lakás

Eladó egy hivatalosan 47 , de a valóságban 63 négyzetméteres földszinti ingatlan a VI. kerületi Székely Bertalan utcában.
A lakásban konyha, nappali, zuhanyzós fürdőszoba, 2 külön nyíló hálószoba és egy félszoba található melynek ablaka a lichthof-ra néz, ebből remek dolgozó szobát lehet kialakítani.
Az ingatlan jelenleg közepes állapotú, akár azonnal költözhető, de kevés ráfordítással álmai otthonává alakíthatja ezt a remek elosztású lakást.

Irányár: 29 500 000 Ft  

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu