Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2018/37
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2018/37

Sziasztok! A map is újra jelentkezünk Hétindító lakásválogatás rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából!
Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!

Eladó lakás a Visegrádi utcában

Megvételre kínálunk Újlipótvárosban, a Visegrádi utcában egy saját lépcsőházzal rendelkező 47 négyzetméteres, félemeleti ingatlant.
A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, és egy hálószobából áll, ezen kívül pedig egy fürdőszoba és külön toalett található, ahol az új villanybojler is el van helyezve.
Az ablakok a nyugodt belső udvarra néznek, így egyszerre nagyon csöndes és világos a lakás.
A közelben metró, busz, villamos és troli megállók találhatók, így közlekedés szempontjából is tökéletes.

Irányár: 28 000 000 Ft 

 

Izabella utcai lakás

Eladó egy, az Andrássy úthoz és az ELTE pszichológia karhoz közel lévő, gépészetileg és belső kialakításában felújított első emeleti, 47 négyzetméteres ingatlan.
A lakás önálló kombi Vaillant gázkazánnal működő radiátoros fűtéssel és melegvíz-ellátással rendelkezik, a 6 db nagyteljesítményű radiátor gyors felfűtést tesz lehetővé, illetve saját mérős vízóra is beszerelésre került.
A társasház a közelmúltban kicserélte a csatlakozó és felszálló gázvezetéket, felújította az elektromos külső vezetékeit, elvégezte és biztonságossá tette a kéményeket, felújította a lépcsőházat és a körfolyosót és további felújítások vannak tervezve.

Irányár: 33 900 000 Ft   

 

Weiner Leó utcai ingatlan

Megvételre kínáluk a Weiner Leó utcában egy harmadik emeleti 31 négyzetméteres garzonlakást.
A körfolyosóról belépve kis előszoba fogad minket, melyből nappali, konyha és a fürdő nyílik, illetve a konyha felett 4 négyzetméteres fekvőgaléria található.
A lakás felújítandó állapotú.
Elhelyezkedése miatt rövidtávú és hosszútávú kiadásra is egyaránt alkalmas. A közelben: busz, troli, metró és villamos megállók találhatók, illetve sétatávolságra minden szolgáltató egység elérhető.

Irányár: 26 799 000 Ft  

 

Eladó ingatlan a Kazinczy utcában

Mindenhez közel a belvárosban a Kazinczy utcában, a VII. kerület közkedvelt részén eladó egy gyönyörű, frissen felújított állapotú ingatlant.
A 29 négyzetméteres, 1 szobás lakás egy felújított állapotú, 3 emelettel rendelkező, lift nélküli ház 3. emeletén helyezkedik el.
Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont.
Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát: 4-6 villamos, buszjáratok, metró.

Irányár: 27 900 000 Ft  

 

Székely Bertalan utcai lakás

Eladó egy hivatalosan 47 , de a valóságban 63 négyzetméteres földszinti ingatlan a VI. kerületi Székely Bertalan utcában.
A lakásban konyha, nappali, zuhanyzós fürdőszoba, 2 külön nyíló hálószoba és egy félszoba található melynek ablaka a lichthof-ra néz, ebből remek dolgozó szobát lehet kialakítani.
Az ingatlan jelenleg közepes állapotú, akár azonnal költözhető, de kevés ráfordítással álmai otthonává alakíthatja ezt a remek elosztású lakást.

Irányár: 29 500 000 Ft  

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!