Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2018/7
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2018/7

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

Szobi utcai lakás

Budapest VI. kerületében eladóvá vált egy nagyon szép, 107 négyzetméteres, 4 szobás lakás, egy 3 emeletes ház 1. emeletén. Az ingatlan utcai nézetű, gyönyörűen van berendezve és minőségi anyagokból lett felújítva. Az eladó lakásban egy nagy amerikai konyhás nappalit, 3 különnyíló hálószobát és egy előszobát találhatunk. A duplakomfortos budapesti ingatlanhoz tartozik továbbá egy erkély, amely az egyik hálószobából nyílik, illetve 2 fürdőszoba. A lakás kiváló infrastruktúrával rendelkezik, busz-, villamos-, trolibusz- és metrómegállók nagyon közel vannak.

Irányár: 85.000.000 Ft

no images were found

 


Márvány utcai lakás 

Budapesten, a XII. kerületben, a Márvány utcában kínáljuk megvételre ezt a 72 nm alapterületű, utcai nézetű, gyönyörűen és fiatalosan berendezett, 3 szobás ingatlant. A lakásban mindegyik szoba különnyíló, egy előszobából lehet megközelíteni őket. Ez a budapesti ingatlan egy szépen berendezett és gépesített konyhával, egy nagy, napfényes nappalival, 2 hangulatos hálószobával, illetve 2 fürdőszobával is rendelkezik. A lakás nemrég lett felújítva, amely során a víz, a villany és a gáz felújításra került, az ablakok cseréje megtörtént. Tömegközlekedés szempontjából kiváló ez az eladó ingatlan, busz-, villamos-, metrómegállók is megtalálhatóak a közelben.

Irányár: 48.900.000 Ft

no images were found

 


Eladó lakás az Andrássy úton

Budapest VI. kerületében, az Andrássy úton eladó egy 3 emeleti, udvari nézetű, duplakomfortos, két szobás lakás. Az ingatlan egy tágas amerikai konyhás nappalival, és 2 napfényes halószobával rendelkezik. A budapesti lakás jó állapotú, szépen berendezett és gépesített, felújítás nélkül költözhető vagy kiadható. Az eladó ingatlan elhelyezkedése tökéletes, minden könnyen és gyorsan megközelíthető.

Irányár: 48.900.000 Ft

no images were found

 


 

Magyar utcai lakás

Budapesten, az V. kerületben eladó egy 71 nm-es, 2 szobás, utcai nézetű lakás. A felújított állapotú, napfényes ingatlan egy rendezett, liftes ház 4. emeletén található. A budapesti lakás egy tágas, fiatalosan berendezett nappalival és egy különnyíló hálószobával rendelkezik. Ebben az eladó ingatlanban egy modern stílusú konyha is helyet kapott, teljes mértékben gépesítve és felszerelve. A lakáson belül a fürdőszoba és a WC külön lettek kialakítva. A budapesti ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel található metró-, villamos- és buszmegálló, így a kiadásra is alkalmas. 

Irányár: 64.900.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu