Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2018/9
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2018/9

Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre!

 

Lónyay utcai lakás

Budapest IX. kerületében, a Lónyay utcában kínálunk eladásra egy 81 nm-es, utcai nézetű lakást. Az ingatlan egy polgári épületben található, 3 szoba és 1 félszoba tartozik hozzá, valamint két erkély is a részét képezi. Az eladó lakás tehermentes, extraként klíma berendezéssel is rendelkezik.

Irányár: 69.900.000 Ft

no images were found

 


Belgrád rakparti lakás

Eladó Budapest belvárosában, az V. kerületben egy felújított, 50 nm-es, 2. emeleti ingatlan. A lakás 2 szobás, teljes mértékben bútorozott, azonnal birtokba vehető. Befektetésnek és otthonnak is kiváló választás ez a budapesti eladó ingatlan azok számára, akik a belváros nyüzsgő hangulatát kedvelik. 

Irányár: 45.000.000 FT

no images were found

 


Ingatlan a Kilátók útján

A fővároshoz közel, Leányfalun eladó ez a minden igényt kielégítő ház 595 nm-es telken. Az ingatlan belső emelettel rendelkezik, 290 nm-en belül 4 szoba és 1 félszoba kapott helyet. Ez a gyönyörű, csendes környezetben épült eladó családi ház akár 3 generáció számára is otthont nyújthat.

Irányár: 89.000.000 Ft

no images were found

 


Petőfi Sándor utcai lakás

A belváros szívében kínáljuk eladásra ezt a szinte tökéletes elosztású, erkélyes lakást. Az ingatlan 3 szobás, mind az utcára néz. Ez a budapesti lakás amerikai konyhás nappalival rendelkezik, jó hangulatú közösségi teret képezve. A 2 hálószoba és a fürdők teljesen elszeparáltak, ami bérbeadásra is ideálissá teszi. Az eladó ingatlan felújításon is átesett, ahol minden vezeték cseréje megtörtént.

Irányár: 84.990.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu