Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/20.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/20.

Sziasztok! A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából!
Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!

Földszinti lakás a Szinyei Merse utcában

Eladó a Kodály köröndtől 3-4 perc sétára található Szinyei Merse utcában, egy egy éve átfogó felújításon átesett földszinti lakás. Az épület rendezett belső udvaráról nyíló lakás szobája világos, utcai nézetű. Az esztétikus belső kialakítású ingatlan ízlésesen van berendezve és gépesítve. A kívánt belső hőmérsékletről hőszivattyús hűtő-fűtőrendszer gondoskodik, a biztonságot riasztórendszer felügyeli. A vételár a teljes berendezést magába foglalja. Kiváló elhelyezkedése (az Andrássy út, a Hősök tere, a Városliget, Nyugati pályaudvar, M1 metró és a főváros számos nevezetességének közelsége) nyomán vonzó lehet otthonkeresők számára, vagy akár befektetési célú hasznosításra is.

Irányára: 41.500.000 Ft

no images were found

 


Lakás a Falk Miksa utcában

Az V. kerületben, a Falk Miksa utcában kínálunk megvételre egy nagyon szép házban lévő, magas emeleti, 68 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival + 2 hálóval rendelkező, jó állapotú lakást. Az ingatlan udvari nézete ellenére nagyon világos!

Irányára: 62.900.000 Ft

no images were found

 


Lakás a Szent István körúton

Megvételre kínáljuk az 5. kerületben Szent István körúton ezt a 3. emeleti, udvari nézetű, jó állapotú, 52 négyzetméteres lakást. Az ingatlanban 2 szoba, fürdő, wc került kialakításra. Kitűnő választás annak, aki egy remek családi otthont keres, és befektetésnek is kiváló. Megtekintés miatt hívjon bizalommal!

Irányára: 56.500.000 Ft

no images were found

 


Tágas lakás a Marek József utcában

Ez a hetedik kerületi, Marek József utcában található ingatlan a tulajdoni lap szerint 54 négyzetméter, de a valóságban a nettó (falak nélkül számított) hasznos alapterület 56 négyzetméter. A belmagasság 3,30 méter, így akár galériát is lehet beépíteni! Világos, tágas szobákkal bír. A szobák a hátsó zöld udvarra néznek, melyek kifejezetten csendesek.

A lakás alaprajzi elrendezése kényelmes életteret biztosít családok, fiatal párok, vagy akár egyetemisták számára is. Befektetési céllal is kiváló, bérbeadás céljából! Hamar megtéríti az árát!

Egyedi közmű órákkal (víz, gáz, villany) rendelkezik. A fűtést konvektorok biztosítják, a meleg vizet bojler adja.
Az utca pár éve felújításra került, rendezett parkolás, fasor vezet az alig 100 méterre lévő Városligetbe. Az utca csöndes, hiszen lakóövezetnek számít.
A környék rendezett, kifejezetten jó közösséggel.
A belvárosban van, így minden elérhető 5 percen belül. Üzletek, szórakozó helyek, egyetemek,
múzeumok, jégpálya, számtalan munkahely. Mindamellett a Városliget adta rekreációs és kulturális, szórakozási lehetőségek csak egy perc sétára vannak, mely remek lehetőség a gyermekek számára is, de a kutyákkal is nagyokat lehet helyben kirándulni.

A tömegközlekedés szempontjából is nagyszerű, több metró és számtalan buszmegálló van pár percre, bármelyik irányba. (1-es, 2-es, 4-es metró, trolik, éjszakai buszok, stb.) Kerékpárosan is kiválóan elérhetőek a dolgok.

Irányára: 32.900.000 Ft

no images were found

 


Luxus felújított lakás a Falk Miksa utcában

Eladó a belváros szívében egy luxus felújított, 2. emeleti lakás. Egy percre a Parlamenttől és a Dunától, a Falk Miksa utcában. A 70 négyzetméter alapterület remek elosztással lett kivitelezve: nappali + 2 háló, gyönyörű szépen, luxusszintre felújítva, a 24 négyzetméteres galérián még egy hálószoba kialakításra kerülhet. A szobák nem az utcára néznek, hanem a gyönyörű belső térre, ahol semmiféle átjárás nincs, ami külön előnye a lakásnak, így teljesen csendes és mentes a külső zajoktól.

Irányára: 84.900.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu