Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/28.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/28.

Sziasztok! A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából!
Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!

Lakás a Szemere utcában

Megéri megnézni! Eladó Budapesten, az V. kerületi Szemere utcában egy 4. emeleti, 56 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan kilátása utcai, tájolásának köszönhetően világos, csendes, 1 szobával rendelkezik. A melegről házközponti fűtési rendszer gondoskodik.

Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. 

Irányára: 64.900.000 Ft

no images were found

 


Háromlakásos családi ház a Budaörsi úton

Megvételre kínáljuk ezt a 7 és fél szobás 2 szintes családi házat! Ideális lehet nagycsaládosoknak vagy esetleg befektetőknek is ajánljuk!

Eredetileg három lakásból állt az épület; most is háromlakásos társasházként funkcionál. Sashegy lábánál, a Budaörsi úton, a jelenleg irodaként működő ingatlan 8 cm hőszigeteléssel rendelkezik.

A terepviszonyok miatt az előkert felől magasföldszintes, 141 négyzetméter alapterületű, 4 szobás, a hátsó kertnél pedig földszintes. Ugyanakkor elől egy 11,25 négyzetméteres loggia, hátul pedig egy 11,34 négyzetméteres zárt, üveges veranda található.

Az alsó szint az utca felől félszuterén, 3 szoba, egy tea konyha, fürdőszoba wc-vel és egy tároló helyiség jellemzik, alapterülete összesen 65 négyzetméter.

A tetőtér beépíthető.

Irányára: 85.000.000 Ft

no images were found

 


Két szobás lakás a Király utcában

A Király utcában, a Gozsdu udvar vonzáskörzetében kínálunk eladásra egy rendezett ház első emeletén egy két szobás lakást.

A ház teljes gázvezeték cseréjén most esett át és tervezik a tetőtér beépítését is. A lakás állapotát tekintve akár kiadható is lehet, de egy felújítással még a beosztás változtatására is van lehetőség a 2+fél szoba kialakítására.

A házban akár egyéni szálláshely kiadására is van lehetőség. Befektetőknek nagyszerű választás!

Irányára: 39.900.000 Ft

no images were found

 


Erkélyes lakás a Balzac utcában

A Balzac utcában kínálunk eladásra egy szép és rendezett ház ötödik emeletén, egy nappali+2 fél szoba hallos, nagyon világos liftes lakást. Különlegessége, hogy az erkélyről nem a szemközti házra tekintünk, hanem egy tágasabb térre, ezáltal egy kedvezőbb kilátásban lehet részünk, megtartva ezzel akár az intimitás érzetét is. Külön érdemként ki kell emelnünk a csendességet, ami elsősorban a magas emeleti elhelyezkedésnek is köszönhető.
Előnyös infrastruktúrája révén pár perc alatt elérhető a West-End bevásárlóközpont, Lehel téri piac, a Duna és vonzáskörnyezete, a tömegközlekedést tekintve pedig kis sétával elérhető a metró és a 4-6 villamosok is.

Ajánljuk csendes környezetre vágyó családosoknak, de kiadásra befektetőknek is jó lehetőség lehet.

Irányára: 58.900.000 Ft

no images were found

 


Egyszobás lakás a Bécsi utcában

Megéri megnézni! Eladó Budapesten, az V. kerületi Bécsi utcában egy 1. emeleti, 41 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan kiváló állapotú, kilátása udvari, tájolásának köszönhetően világos, csendes.
A belvárosi lakás 1 szobával rendelkezik. A melegről házközponti fűtési rendszer gondoskodik.

A ház kitűnő állapotú! A vételár tartalmazza a teljes bútorzatot!
Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Az V. kerület a Margit hídtól a Szabadság hídig öleli fel a Duna jobb oldalát, magába foglalva a történelmi látványosságok mellett a Kossuth teret, a Szabadság teret, a Szent István Bazilikát, a Vörösmarty teret és a legszebb panorámával rendelkező rakpartokat.

Irányára: 54.900.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu