Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/39.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/39.

A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából!
Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


Mozsár utcai eladó ingatlan

Eladó egy 20 négyzetméteres, 1 szobás, 4. emeleti, 2015-ben teljeskörűen felújított, azóta rövidtávú kiadásra használt studió-lakás a Mozsár utcában. Az ingatlan az Opera és Liszt-Ferenc tér vonzáskörzetének csendes utcájában egy liftes társasházban található. A lakást jelenlegi formájában, teljesen beépítve, bútorozottan és felszerelve kívánjuk értékesíteni. Folyamatosan karbantartott, azonnal költözhető vagy kiadható. Kiadás esetén az ingatlan rendelkezik önkormányzati engedéllyel és a társasház hozzájárulásával az ilyen irányú tevékenységhez.

Irányár: 26.900.000 Ft


Eladó lakás az Ernő utcában

Eladó a IX. kerületben az Ernő utcában egy újszerű, liftes házban, 35 négyzetméteres, jó elosztású lakás. Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. A lakás egy 6 emeletes ház 5. emeletén található, így nagyon világos, ez a nagy ablakainak is köszönhető. A ház 2006-ban épült. Közös költség 11500 Forint. Zöld udvari nézetű, de szemben tűzfal van. Jelenleg bérlők laknak benne, lehetőség szerint maradnának. Fűtése házközponti egyedi méréssel, a melegvizet is ez biztosítja.

Irányár: 32.900.000 Ft


Gyönyörű lakás a Nagymező utcában

A Nagymező utca Andrássy úthoz közeli szakaszán kínálunk eladásra, egy tágas, nagy terekkel rendelkező, nappali+1 hálószobás, hangulatos lakást, külön konyhával, mely tetszőlegesen hálószobává alakítható. A nappali és a hálószoba utcára néz, a konyha udvari nézetű. 
A lakás teljes körű felújítása pár éve történt meg, a fűtés-melegvízről kombi cirkó gondoskodik. A társasház belül felújított állapotú. Ideális befektetés rövid-hosszú távra.

Irányár: 60.000.000 Ft


Rottenbiller utcai lakás

Eladó Budapesten a VII. kerületi Rottenbiller utcában lévő 41 négyzetméteres, nappali plusz félszobás lakás. Az ingatlan földszinti elhelyezkedésű. A szobái utcai kilátásúak ezért jó látási viszonnyal rendelkezik. A lakás felújított kiváló állapotban van, első lakóit várja.
Azonnal költözhető. A meleget gázkonvektor berendezés biztosítja.
Közös költség: 7800.- forint, ami tartalmazza a felújítási alapot.
Vízóra működik a lakásban. A kerületen áthaladó Erzsébet körút, egyfajta csomópontként funkcionál, mivel összeköti a 4-6 villamosokat és a metrókat. Autóbusz megállóhely található az utcában Saját célra is és rövidtávú kiadásra is kiváló lehetőség.

Irányár: 36.900.000 Ft


Csodás eladó ingatlan a Jókai téren

Elegáns, felújított lakás várja új tulajdonosát, az Andrássy úttól 30 méterre !
Különleges környezet a város szívében. Sétálhatunk a Bazilika, az Operaház, a Hősök tere irányába is!
Közlekedés kiváló, gyors, kényelmes !
A lakás teljesen felújított, emeleti, világos, teljesen berendezetten várja az érdeklődőket.
Teljes elkészültség júliusban várható !

Irányár: 77.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu