Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás – 2019/55.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás – 2019/55.

A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából!
Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


Gyáli úti eladó ingatlan

Eladó Budapesten, a IX. kerületi Gyáli úton egy földszinti, cég tulajdonában lévő, üzletként nyilvántartott, de lakásként és irodaként egyaránt hasznosítható lakás. Az ingatlan 2,70  méter belmagasságú, 42 négyzetméteres,2 szobás, frissen felújított, zárt udvarból megközelíthető. Az ingatlan kilátása udvari, Dél-Kelet tájolásának köszönhetően mérsékelten világos. A társasház csendes, kertvárosias,átmenő forgalomtól mentes övezetben helyezkedik el. Ingyenes parkolás közvetlenül a lakás bejárata előtt, de a társasház udvarán egyaránt lehetséges. A melegről Fan-coil fűtési rendszer gondoskodik.

Irányár: 22.900.000 Ft


Eladó IX. kerületi lakás

Studió apartman érzetű, napfényes lakás keresi új gazdáját!
A lakás a kényelem és a nagy terek szerelmeseinek lett kialakítva: a két szoba egybenyílik. A lakásban különálló WC és fürdő van, utóbbiban kétszemélyes kád található. A lakás alapterülete 56 négyzetméter (tulajdoni lap szerint 54) amelyet óriási ágygaléria (+4 négyzetméter) növel tovább, erősítve a lakás nyitott hangulatát. Az épület előtt a Haller park zöldje tökéletes kikapcsolódási lehetőségeket nyújt a rohanó városból, fákkal, kültéri edzőteremmel, futópályával, kutyafuttatóval és két játszótérrel. A lakás ablakai dél-délkeletre, egy csendes mellékutcára néznek. Nyugodt lakóközösség, segítőkész közös képviselő.

Irányár: 39.900.000 Ft


Újlipótvárosi eladó lakás

Eladó a XIII. kerületben, Újlipótváros legkedveltebb részén, a Szent István parknál, utcára néző kilátással és egy 6,5 négyzetméteres erkéllyel rendelkező, kiváló beosztású lakás. A 3 hálószoba külön bejárattal rendelkeznek. A társasház mind kívül, mind belül kiváló állapotú köszönhetően a folyamatos felújításoknak és a rendezett lakóközösségnek. A villanyvezetékeket 1 hónapja, még a gázvezetéket 2006-ban újították fel. A lakáshoz tartozik egy 2 négyzetméteres tároló is. Vízóra nem került bekötésre még a távhős fűtés átalánya 15 000,- Ft/hó egész évben. Közös költség 14 500,- Ft. Összességében egy nagyon szépen karbantartott és gondozott, gyorsan költözhető lakás kiváló közlekedéssel Újlipótvárosban. Ideális lehet többgyermekes családok számára is a 3 külön bejárattal rendelkező hálószoba miatt.

Irányár: 65.000.000 Ft


Csodás lakás a Kecskeméti utcában

Eladó Budapesten központi helyen az V. kerületben, egy 1. emeleti, utcai nézetű, luxus felújított, 52 négyzetméteres lakás. Fűtése gáz cirkóval megoldott. Airbnb nincs korlátozva a házban. Közös költség 17500 Ft melyben benne van felújítási alap, ház rendben és tisztán tartása, szemételszállítás. A ház – kívül belül rendezett. Kiváló befektetés, megéri megnézni!

Irányár: 79.000.000 Ft


Duplex lakás az Eötvös utcában

A VI. kerületi Eötvös utcában, a Podmaniczky utcánál, 2008-ban emeletráépítéssel épült, duplex, nappali + 5 hálószobás, 3 fürdős, 2 teraszos, frissen felújított, cirkós, klímás lakás eladó.

Irányár: 119.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu