Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/62.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/62.

A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


Nagymező utcai eladó lakás

A Nagymező utcában egy 5 szintes ház 4. emeletén, 2005-ben emelet ráépítéssel épült 88 négyzetméteres, újszerű lakás eladó.
Amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, erkélyes, nagy fürdőszobás külön wc-vel, jó elrendezésű újszerű lakás beköltözhető állapotban.
A nappali és az egyik háló utcai nézetű, a másik háló belső udvarra néz, előtte nincs körfolyosó. A lakás a lépcsőházból nyílik. 
A társasház rendezett, az emelet ráépítéskor teljes felújításon esett át, új liftet kapott.

Irányár: 74.900.00 Ft


Eladó lakás a Csengery utcában

A VI. kerületben, a Csengery utcában, kívül – belül jó állapotú házban kínálunk megvételre egy teljes körűen felújított, emeleti, 55 négyzetméteres lakást. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és két hálóval rendelkezik.

Az ár bútorokkal együtt értendő.

Irányár: 60.000.000 Ft


IX. kerületi eladó ingatlan

Eladó a IX. kerület belső részén egy utcai nézetű nagypolgári ingatlan. Mellékutcára néz, igazán csendes. Jelenlegi eloszlása nappali plusz két háló, de könnyedén nappali plusz három hálóvá alakítható. Az épület külső, belső homlokzata jó állapotnak örvend.
A lokáció magáért beszél, hiszen karnyújtásnyira található a Duna part, illetve a Vásárcsarnok.

Irányár: 69.900.000 Ft


Eladó lakás a Harminckettesek terén

Eladó EXTRA VILÁGOS budapesti, VIII. kerületi, Harminckettesek terén lévő 2.emeleti, 65 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan gyönyörűen felújított állapotú, kilátása utcai, tájolásának köszönhetően nagyon világos, csendes. A budapesti lakás 3 szobával rendelkezik. A melegről házközponti fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.
Az ár részét képezi a bútorzat és a gépesítés! Az udvarban parkolóhely bérelhető!

Irányár: 65.900.000 Ft


VII. kerületi eladó ingatlan

Kiváló befektetés!
A belváros szívében a Gozsdu udvar és a Deák tér között a Madách téren eladó egy 5. emeleti 76 négyzetméteres, napfényes, csendes lakás. A lakás két szoba hallos, a szobák az utcára néznek, az ebédlővel egybekötött konyha belső udvarra néz. Az ingatlan felújított, azonnal költözhető. Airbnb lehetséges a házban. A társasház rendkívül tiszta, biztonságos.
Lift van.
Az utcában átmenő autóformalom nincs, ezért nagyon csendes.
Az utcán kávézók, éttermek találhatóak, az ingatlan tökéletes irodának, műteremnek, polgári belvárosi otthonnak, vagy befektetőknek lakáskiadásra.

Irányár: 79.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu