Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/64.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/64.

A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


Eladó ingatlan az Üllői úton

A Kálvin tér mellett kínálunk eladásra 30 négyzetméter +galériás, jó állapotú lakást.
Nappali (22 négyzetméter) + fürdő (3,4 négyzetméter) + konyha-előtér (5 négyzetméter), ezenkívül tartozik hozzá egy 3 négyzetméter-es pince, tárolóval.
A házban jelenleg teljes körű felújítás folyik, illetve liftet is kap a ház, ezáltal a lakás értéke is meg fog emelkedni, befektetőknek egy kihagyhatatlan lehetőség, akár azonnal kiadható.
Központi elhelyezkedése miatt rövid időn belül elérhető szinte bármelyik közlekedési eszköz.

Irányár: 31.900.000 Ft


Murányi utcai eladó ingatlan

Eladó Budapesten, a VII. kerületi Murányi utcában egy 2. emeleti, 62 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan kilátása utcai, tájolásának köszönhetően világos, csendes. A budapesti lakás 3 szobával rendelkezik. A melegről cirkó fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 53.000.000 Ft


Eladó lakás a Podmaniczky utcában

Budapest belvárosának szívében, az V. és VI. kerület találkozásánál a Podmaniczky utcában eladó egy jó adottságokkal rendelkező, igényesen és teljeskörűen felújított 73 négyzetméteres, 2+1 külön bejáratú szobás lakás. A szépen karbantartott, nem körfolyosós, liftes ház 3. emeletén található az ingatlan, melynek ablakai zöld udvarra néznek. Délnyugati fekvésének köszönhetően rendkívül világos.
A konyhából kisebb átalakítás után önálló szoba alakítható ki, a mostani nappali pedig mérete miatt amerikai konyhás nappalivá alakítható.
Ajánljuk befektetőknek és családoknak is egyaránt.

Irányár: 65.900.000 Ft


VI. kerületi eladó ingatlan

A VI. kerületben, a Dessewffy utcában kínálunk megvételre egy nagyon igényesen, teljeskörűen, minőségi anyagok használatával felújított, 68 négyzetméteres, amerikai konyhás nappalival+2 hálóval rendelkező, magas emeleti, utcai kilátású, erkélyes lakást. Az ingatlanban található bútorok, a VÉTELÁR RÉSZÉT képezik!

A ház kívül belül jó állapotú, liftes.

Irányár: 69.900.000 Ft


Eladó Andrássy úti ingatlan

A VI. kerületben, az Andrássy úton, a Hősök terétől 2 percre, nagyon jó állapotú, ősfás kerttel rendelkező villaház 1. emeletén, különleges adottságú, alakítható lakás eladó. Az ingatlan 2 szobás és 70 négyzetméter alapterületű.
A lakáshoz tartozik egy kültéri parkoló a ház udvarán.

Irányár: 74.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu