Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/66.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/66.

A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


VI. kerületi eladó lakás

Mindenhez közel a belvárosban a Dessewffy utcában, a VI. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, frissen felújított ingatlant. A 72 négyzetméteres, 2,5 szobás lakás egy kiváló állapotú, 4 emelettel rendelkező, liftes ház 1. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan felújítása belső építész által megtervezett teljes körű felújításon esett át, combi cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát

Irányár: 72.900.000 Ft


Felújított lakás az Almássy téren

Eladó Budapesten a VII. kerületi Almássy téren egy 3. emeleti, 70 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan jó állapotú, kilátása udvari, déli tájolásának köszönhetően nagyon világos, csendes. A budapesti (Belvárosi) lakás 3 szobával rendelkezik. A melegről elektromos padlófűtés rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár 69.900.000 Ft


Eladó lakás a Garay téren

Mindenhez közel a belvárosban a Garay téren, a VII. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, felújított ingatlant. A 70 négyzetméteres, 3 szobás lakás 3 emelettel rendelkező, liftes ház 2. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan combi cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Mindegyik szobához külön kialakításra került fürdő, konyha, illetve nappali/háló. Tájolásának köszönhetően az ingatlan világos. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás, mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát: troli, metró, busz, villamos. 5 perc sétára található a Városliget, ahol a jövendőbeli tulajdonos élvezheti a természet szépségét.

Irányár: 70.800.000 Ft


VII. kerületi eladó lakás

A Lövölde téren, kertre néző, földszinti lakás eladó. 2 bejáratos, jó elosztású, könnyen 2 lakássá alakítható. Elektromos fűtésű, jó fényviszonyokkal rendelkezik.
Az udvaron nem jár el előtte senki.

Irányár: 41.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu