Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/72.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/72.

Újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából! Nézzétek meg új lakásainkat és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


Eladó VIII. kerületi ingatlan

A Palotanegyedben, a Bródy Sándor utcában eladó egy teljeskörűen felújított, 4. emeleti, 57 négyzetméter alapterületű, 2 szobás lakás.
A társasház csendes, jó lakó közösség jellemzi.
Központi elhelyezkedése biztosítja a jó közlekedési lehetőségeket, a közelben metró és 4-es 6-os villamos-ok is elérhetőek.

Irányár: 54.000.000 Ft


VII. kerületi eladó ingatlan

Eladó egy nagypolgári, két szoba plusz hallos, felújítandó lakás a Rákóczi úton.

A lakás 86 négyzetméteres, napfényes, balkonos, 420 cm belmagasságú, 2.emeleti, amely egy liftes házban található.
Egyik szobája a Rákóczi útra, másik szobája mellékutcára néz.
Közös költsége rendkívül alacsony, mindösszesen 6680 Ft. Gázkonvektor melegíti a 60 cm-es falakat, amelyek jól tárolják a meleget. Központi elhelyezkedése miatt kiváló választás irodának, orvosi rendelőnek is.
A szobák a nagy belmagasság miatt alkalmasak galéria kialakítására,vagy 3 szobássá is átalakíthatóak. A lakás tehermentes.
Jelenleg hosszú távú bérlők lakják.

Irányár: 63.500.000 Ft


Eladó ingatlan a VIII. kerületben

Budapesten, a VIII. kerületben, a József körúton kínálunk megvételre egy frissen felújított ingatlant. A lakás egy jó állapotú, 3. emelettel rendelkező, liftes ház 3. emeletén helyezkedik el.
A 3 szobás, 86 négyzetméteres alapterületű eladó ingatlan combi cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
Az ingatlan lokációja kiváló.

Irányár: 85.900.000 Ft


Lehel utcai eladó lakás

Eladó kétszobás, erkélyes, napfényes lakás Budapesten, a 13. kerületben. A téglaépítésű társasházban, kiváló állapotú, 60 négyzetméteres, kétszobás, frissen festett, alacsony rezsijű lakása a 7 emelettel rendelkező, liftes ház 5. emeletén helyezkedik el. A fűtése házközponti, a radiátorok termosztátosak.
A fűtés (saját hőmennyiség-mérő), az áram és a hideg- és meleg víz (saját vízórák) fogyasztás szerint fizetendőek. Dél-Nyugati tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
A lakáshoz a pincében kb. 3 négyzetméteres, zárható tároló, a teremgarázsban egy gépkocsi-állóhely tartozik, amelyek a lakással együtt eladóak. A lakás a garázs nélkül is eladó. Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak a BKK járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni.

Irányár: 49.400.000 Ft


Eladó ingatlan a Stollár Béla utcában

Budapest Belvárosában, az V. Kerületben, Honvéd tértől 30 méterre, a Stollár Béla utcában egy szép állapotú, zárt lépcsőházas, hívóliftes ház 6. emeletén lévő, két erkélyes, utcára, és zárt belső, zöld kertre néző, kitűnő elosztású, jó állapotú lakás.

A lakás nettó alapterülete 80 négyzetméter + 2 erkély (3,5 négyzetméter, és 2,5 négyzetméter).
Jelenlegi elosztásában a hallból külön nyíló két nagyobb, erkélyes szoba (20, ill. 21 négyzetméter + erkély), a hallból és az egyik szobából is nyíló fürdő, valamint a közlekedőből nyíló külön wc, konyha + kamra, és félszoba helyiségekből áll.
A konyha hallba való áttételével egy további külön nyíló szoba nyerhető, ami a félszobával akár össze is nyitható.
A lakás wc-je, fürdője pár éve lett felújítva, a konyha, a hall és a szobák átlagos állapotúak, keményfa parkettásak.
A külső nyílászárók használhatók, de még az eredetiek, ezek cseréje megfontolandó. A lakás házközponti fűtésű. Tekintve, hogy a lakás a tulajdoni lapon csak 67 négyzetméter, ez után fizetendő a közös költség és a fűtés átalány, így a lakás fenntartása kedvező. Van gáz a főzéshez, ehhez külön gázóra tartozik.
A lakás extra világos, hiszen legfelső emeleti, és nagy ablakai, erkélye van. Noha a belváros szívében található, mégis nagyon élhető lakás, mivel a Stollár Béla utcában szinte semmilyen forgalom nincs, a belső kertre néző helyiségek pedig különösen csendesek. Az utcai szoba a Kúria épületének hátsó felére néz. A ház belső elkerített, kb. 800 négyzetméteres kertje nagyon szépen parkosított, padokkal ellátott, ahová jó elvonulni a város zajától.
A közlekedés kiváló, 3 perc séta a Nyugati tér, 5 perc a Jászai Mari tér és a Kossuth tér/Parlament.

Irányár: 76.500.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu