Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2020/10.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2020/10.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkban a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be ingatlanokat! Nézzétek meg új lakásainkat és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


Eladó újépítésű XIII. kerületi lakás

Eladó a XIII. kerületben, 2020 májusi átadással egy 47,58 négyzetméter plusz 5,68 négyzetméter erkélyes, második emeleti, csendes utcára néző lakás. Kérés eseten parkoló is vásárolható. A vételár kiegyenlítése fizetési ütemezés alapján történik.
Parkolóhely ára: 4.500.000 Ft

Az épület a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén – a Városligettől, WestEnd-től, Lehel piactól pár perces sétára, a Lőportár utcában található.

Irányár: 46.900.000 Ft


Andrássy úti eladó ingatlan

Budapesten, a VI. kerületben, az Andrássy úton kínálunk megvásárlásra egy felújított állapotú ingatlant. A lakás egy jó állapotú, 3 emelettel rendelkező, ház félemeletén helyezkedik el. A 3 szobás, 110 négyzetméter alapterületű eladó lakás cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik.
Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola. Közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok: kisföldalatti, troli, buszok amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni.

Irányár: 114.900.000 Ft


VII. kerületi eladó lakás

Az Erzsébet körúton, a Madách színház mellett. Egy gyönyörűen, exkluzív felújított, hangulatos 130 négyzetméteres lakás, 3 emelet, liftes, 5 ablak utcai, illetve a körútra néz mind a nappali, háló.
Polgári lakás, a ház szépen karban tartva kívül-belül.
Nappali + 3 hálószoba, teljes konyha étkezővel, bútorokkal rendelkezik. 2 Fürdő + WC, külön 1 WC, külön mosókonyha.
Belvárosi gyöngyszemet kínálunk, nem kell más tenni csak a bőröndöt kell hozni a beköltözéshez.
Kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan, családok, befektető figyelmébe egyaránt ajánljuk.
Minden szempontból maximális megfelel. Egy csendes lakás a belváros közepén.

Irányár: 139.900.000 Ft


Eladó lakás a Thököly úton

Eladó Budapesten, a VII. kerületi Thököly út. 8. szám alatt, egy 5. emeleti, 105 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan 4 állapotú, kilátása Városi Kilátás, tájolásának köszönhetően nagyon világos, csendes. A budapesti (Belvárosi) lakás 4 szobával rendelkezik. A melegről Cirkó fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. Egyéb részletekért keressen bátran az alábbi telefonszámon!

Irányár: 73.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu