Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2020/13.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2020/13.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkban a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be ingatlanokat! Nézzétek meg új lakásainkat és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


VI. kerületi eladó ingatlan

Az Oktogon mellett egy rendezett liftes házban a 3. emeleten kínálunk eladásra egy frissen és teljes körűen felújított 82 négyzetméteres ingatlant.
Két apartman lett kialakítva belőle, egy 47 négyzetméter és egy 33 négyzetméter alapterületű külön bejárattal és mérőkkel.
Mindkét lakás felszerelt egyedi gyártású beépített, gépesített konyhabútorral, mely a vételár részét képezi.
Befektetők számára kiváló választás lehet, hiszen központi fekvése miatt mindkét lakás jól kiadható!

Irányár: 79.900.000 Ft


VII. kerületi eladó lakás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan, Pest VII. kerületében a közkedvelt Madách Imre úton található. Az utca gépjármű forgalma minimális. Nagyobb bevásárló központok néhány km-en belül, akár tömegközlekedéssel, és autóval is elérhetőek. A ház közvetlen szomszédságában éttermek, kávézók találhatóak. Az ingatlan tájolása észak-nyugati.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház, 30’-as években épült, 6 emelettel. Bauhaus stílusú, kiváló hangulatú, tágas lépcsőházas, liftes.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 82 négyzetméteres lakás 3 szobából, két fürdő- valamint mellék helységből áll. Minden szoba külön nyíló. Az amerikai-konyhás nappaliból közelíthetjük meg az egyik fürdőszobát. A lakás egyik nagy előnye, a dél-keletre néző két szoba, amiből egy erkély nyílik. RUMBACH UTCAI ZSINAGÓGA FELÉ TÁJOLT. A szobákat jó állapotú parketta, a többi helységet pedig járólap borítja. Az ingatlan teljesen tehermentes, a kiköltözési idő megbeszélés szerint.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 82 nm + 2 erkély
– szoba 12 nm;
– szoba 12 nm;
– amerikai-  konyhás nappali 40 nm;
– előszoba: 8 nm;
– fürdő: 4, nm;
– fürdő 2 nm;
– wc: 1 nm;
– tároló: 1 nm.

Belmagasság: 3,1 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Házközponti fűtés, klíma, redőnyök, másrészt külön vízórával és villanyórával felszerelt. Az ingatlan 2015-ben teljes felújításon esett át, mely érintette a gépészetet, villamos hálózatot, új konyha, fürdőszoba kiépítését, illetve mindhárom lakóhelyiségben klíma kialakítását. A nyílászárók is cserére kerültek.

PARKOLÁS:
Közeli Central Passage társasházban, garázsban, mely igény szerint bérelhető a lakáshoz.

Irányár: 99.900.000 Ft


Tűzoltó utcai eladó lakás

Mindenhez közel a belvárosban a körúthoz közel Tűzoltó utcában, a IX. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, jó építésű teljesen felújított ingatlant. A 73 négyzetméteres, 2 szobás lakás, 2. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan 3-slakás Padlófűtés fűtésrendszerrel rendelkezik. Kelet tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, 3-as metró, 4-es, 6-os villamos, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát.

Irányár: 65.900.000 Ft


Eladó lakás a Ráday utcában

Megvételre kínálunk egy nappali, két hálószobás duplex lakás a Ráday utcában!
Az ingatlan bútorozott, klímás, és különleges anyagfelhasználással felújított lakás.

Irányár: 56.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu