Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2020/7.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2020/7.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkban a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be ingatlanokat! Nézzétek meg új lakásainkat és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!


Eladó lakás a Teréz körúton

A VI. kerületben, a Teréz körút egyik legszebb házában eladó egy nappali + két hálós, két fürdős, magas minőségben felújított lakás.
Az ingatlan 84 négyzetméter alapterületű és 3 szobás.

Irányár: 92.900.000 Ft


Baross utcai eladó ingatlan

Budapesten, a VIII. kerületben, a Szentkirályi utcában kínálunk megvásárlásra egy frissen felújított ingatlant.
A lakás egy jó állapotú, 4 emelettel rendelkező, liftes ház 2. emeletén helyezkedik el. A 4 szobás, 83 négyzetméter alapterületű eladó ingatlan combi cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Dél tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan lokációja kiváló !

Irányár: 89.900.000 Ft


XI. kerületi eladó lakás

A XI. kerületben, a Karinthy Színháztól pár lépésnyire, kiváló tömegközlekedés mellett kínálunk megvételre egy emeleti, utcai kilátású, egész nap világos lakást. Az ingatlan teljes körűen felújított. A belmagasság 3 méter.

Irányár: 41.990.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

A Bazilika utcájában!!!
Bazilikától pár lépésre, a Hercegprímás utcában egy kívül, belül gyönyörűen felújított társasházban kínálok megvételre egy földszinti lakást.
A belmagasság 5,8 méter, mely lehetővé tette a 33 négyzetméteres alapterületű lakásban egy teljes értékű plusz szint kialakítását, ezzel 60 négyzetméterre növelve a lakás hasznos alapterületét.
Rövid távú kiadásra magas hozammal hasznosítható!

Irányár: 47.500.000 Ft


Király utcai eladó ingatlan

A Király utca sétáló részén kínáljuk megvételre ezt a felújított 75 négyzetméteres, 2 szobás, külön konyhás lakást. A két különnyíló utcai nézetű szoba előtt erkély húzódik, mely a Király utcára néz, konyhája az udvarra néz, melyből igény szerint egy második hálószoba kialakítható.
Az épület bejáróját a közelmúltban újították fel, ekkor kapott új liftet is a ház.
A ház engedélyezi az egyéb szálláshely szolgáltatást!

Irányár: 67.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu