Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2019/30.
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2019/30.

Sziasztok! A mai nap is újra jelentkezünk “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal a Central Home aktuális kínálatából!
Nézzétek meg új lakásainkat, és válogassatok kedvetekre, reméljük Nektek is elnyeri a tetszéseteket!

Lakás a Budai Nagy Antal utcában

A Duna-parthoz és a Jászai Mari térhez közel, Újlipótvárosban kínálunk megvételre egy átlagos állapotú épület 2. emeletén található, 91 négyzetméteres, nappali + két hálós, külön konyhával rendelkező erkélyes, remek elrendezésű lakást.

Az eladó ingatlan felújítása során a konyha és a fürdő teljes felújításon esett át. A képeken látható beépített bútorok az ár részét képezik, fűtését tekintve pedig cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik.

Elhelyezkedése kitűnő, a szomszédságában található üzletek, hangulatos éttermek és főként a közeli Szent István park remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtatnak. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás.

Irányára: 69.900.000 Ft

no images were found

 


Nagypolgári lakás a Huszár utcában

A Huszár utcában, szép és rendezett házban kínálunk eladásra egy igazi otthonos nagypolgári lakást.

Ízléses felújítása és berendezése tükrözi a választékosságot, igényességet és gyakorlatiasságot. A konyhabútor, gépesítés és a korabeli kristálycsillárok, falikarok mind a lakás vételárába beletartoznak, az egyéb bútorok pedig a megegyezés tárgyát képezik.

Olyan személyeknek ajánljuk, akik csendes és kényelmes körülmények között szeretnének lakni, ugyanakkor rendkívüli jó közlekedési adottságok mellett.

Irányára: 40.900.000 Ft

no images were found

 


Lakás a Dob utcában

Eladásra kínálunk a Dob utca egyik szép házában, rendezett belső udvarral egy 96 négyzetméter, de használatban 100 négyzetméteres, nagyon jó beosztású 4 szobás, igazi polgári stílusú, második emeleti lakást. A belmagasság és az eredeti formában meghagyott nyílászárók hangsúlyozzák is ezt az érzést.

Helyi adottság szempontjából jól megközelíthető a tömegközlekedés számos lehetősége.
Ajánljuk nagycsaládosoknak, de befektetőknek is akár rövid-, vagy hosszútávú lakáskiadásra is.

Irányára: 74.900.000 Ft

no images were found

 


Felújított lakás a Honvéd téren

Minden, amire szüksége lehet!
A Honvéd téren eladó egy 55 négyzetméter alapterületű, 2 szobás, 4 négyzetméteres erkélyes, teljes körűen felújított, jó állapotú épület 2. emeletén lévő lakás.

Fekvésének köszönhetően világos a nap nagy részében. Házközponti fűtéssel rendelkezik. Elhelyezkedését tekintve és tömegközlekedés szempontjából is kiváló. Közös költség 14000 forint, amiben belefoglaltatik a melegvíz használat, ház rendben és tisztán tartása, szemételszállítás, felújítási alap. 

A lakás egyedi adottságai: Csodás erkéllyel rendelkezik, ami a Honvéd térre néz.

Felszerelések: Beépített konyhabútorral, kádas fürdőszobával rendelkezik. A lakáshoz 4 négyzetméter pincehelyiség tartozik.

Igazán különleges, ritkaságnak számító, beleszeretős lakás!

Irányára: 61.000.000 Ft

no images were found

 


Szív utcai lakás

Eladóvá vált egy nagyon szép épületben található, felújításra ajánlott, de akár be is költözhető ingatlan. Az épület kívül-belül nagyon szép, folyamatos a karbantartás, ami a jó lakóközösségnek köszönhető. A tető le van cserélve, ahogyan a vezetékek is cserélve lettek az épületben.

A lakás két napfényes nagy szobából és egy tágas konyhából áll, amelyhez egy közlekedőn, hallon keresztül vezet az út. Ezt a helységet (ablakkal rendelkezik) átalakítás során akár a konyhához is lehet csatolni, így egy tágasabb szobát is kaphatunk a konyha helyén. Fürdőszoba és toalett külön, a konyhai részhez pedig egy tágas spejz is tartozik.  

Irányára: 59.200.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu