Főoldal>Lakásválogatások>Lakásválogatás
Lakásválogatások

Lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Páva utcai lakás

Budapesten, a IX. kerület rehabilitált részén, a Páva utcában kínálunk eladásra egy 63 nm-es lakást. Az eladó ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával és még egy külön WC-vel rendelkezik, továbbá egy 27 nm-es, nagy terasz is tartozik hozzá. A lakás csendes, belső, zárt udvarra néz, minden ablakon redőny található. 

Irányár: 43.000.000 Ft

 


Vaskapu utcai lakás

Budapesten, a IX. kerület szép részén, a Malmok városrészben eladó egy 2006-ban épült, jól karbantartott társasházi lakás. A 4. emeleti ingatlan 66 nm alapterületű, utcai nézetű, D-Ny-i fekvésének köszönhetően nagyon világos. A budapesti eladó lakás elrendezése: amerikai-konyhás nappali,  2 hálószoba, fürdő WC-vel, vendég WC, háztartási helyiség. Beállóhely és tároló vásárolható hozzá a teremgarázsban. 

Irányár: 49.900.000 Ft

 


Eladó lakás a Ferenciek terén

Budapest belvárosában, az V. kerület megújuló részen eladó ez a 110 nm-es, teljes esztétikai és műszaki felújításon átesett exkluzív lakás. Az ingatlan térre néz, nappali plusz két hálószoba és két fürdőszoba elosztású, valamint szauna is található benne. Déli fekvésének köszönhetően egész nap fényárban úszik ez a budapesti eladó ingatlan. Az ár tartalmazza a fotókon látható bútorokat is.

Irányár: 139.000.000 Ft

 


Hegedű utcai lakás

Igényesen felújított  ingatlan eladó Budapesten, a VI. kerületi Hegedű utcában. A 37 nm területű lakás egy polgári épület 2. emeletén található, a belváros Nagykörúton kívüli részén. Az ingatlan egyszobás, konyhával, előszobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, igazi nyugodt kis otthon Budapest szívében. Befektetésnek és első lakásnak is kiváló lehet.

Irányár: 37.900.000 Ft

 


Zoltán utcai lakás

Budapesten, a belváros szívében, a Zoltán utcában eladó egy 3+1 félszobás, néhány éve felújított, kiváló elosztású lakás. Az ingatlan egy liftes, polgári ház első emeletén található, jelenleg 2 különálló lakássá van osztva. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló választás ez a budapesti ingatlan, mivel villamos és metró is gyorsan elérhető.

Irányár: 83.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további budapesti ingatlanok közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu