Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Pozsonyi utcai lakás

Budapesten, a XIII. kerületi népszerű Pozsonyi úton kínálunk megvételre egy 134 nm-es lakást, mely egy folyamatosan karbantartott, liftes ház 6. emeletén található, nagyon jó fényviszonyokkal rendelkezik, utcai nézetű ablakai vannak. Az ingatlanban két franciaágyas hálószoba, nappali, hatalmas, étkezős konyha, gardróbszoba, tároló, előszoba, két WC és egy fürdőszoba helyezkedik el, amely nagyméretű zuhanyzóval és fürdőkáddal is fel van szerelve.

Irányár: 88.800.000 Ft

 


Király utcai lakás

Belváros legnyüzsgőbb részén, a Király utca elején eladó egy erkélyes, kétszobás, 2. emeleti, lakás. Az ingatlan csendes és nagyon világos, mivel egy több ház által határolt nagy zöldterületre néz. Műszaki és esztétikai felújítása már megtörtént, így azonnal költözhető. A ház liftes, a külső homlokzat felújítása hamarosan befejeződik. Aki ismeri a környéket az tudja, hogy bérbeadás szempontjából ez a város legkeresettebb része, így befektetésnek is igazán kitűnő választás.

Irányár: 49.900.000 Ft

 


Váci utcai lakás

Eladó a Váci utcában egy a valóságban 75 nm-es ingatlan, mely nappalival, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkezik, esztétikailag és műszakilag egyaránt igényesen felújított. A  budapesti lakás udvari nézetű, de saját lépcsőházzal és függőfolyosóval rendelkezik. Az udvar tágas, rendezett és nagyon hangulatos.

Irányár: 79.900.000 Ft

 


 

Kálmán Imre utcai lakás

A belvárosi Kálmán Imre utcában kínálunk eladásra egy világos, 92 nm-es lakást, luxus felújítással. Az ingatlan 3 szobás, amerikai konyhás, 2 fürdőszobával és 2 hálószobával.

Irányár: 84.000.000Ft

no images were found

 


Rózsa utcai lakás

Eladó egy gyönyörű házban található 118 nm-es ingatlan, Budapesten, a Rózsa utcában. A hangulatos lakás tágas terekkel és jó elosztású, 3 különnyíló szobával+ nappalival rendelkezik. Megközelítése kiváló.

Irányár: 58.900.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!