Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/14
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/14

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

VI. Szondi utcai lakás

Budapest frekventált részén, a VI. kerületi Szondi utcában eladó egy 31 nm-es, első emeleti, frissen felújított lakás, pár perc sétára a Nyugati Pályaudvartól, az Oktogontól és az Andrássy úttól. Kiváló elosztásának köszönhetően tágas konyhával, fürdővel, előtérrel rendezkedik. A nappaliban új, fa galéria került beépítésre, melyből nyílik egy kisebb tároló a fürdő fölé. Télen a budapesti lakásban a fűtést a gáz-cirkó rendszer biztosítja. A felújítás alkalmával az ingatlan új nyílászárókat is kapott, melyek légbeeresztőkkel lettek ellátva, biztosítva ezzel a folyamatos, szükségszerű (pára esetén) szellőzést. A lakóház pár éve tetőtér beépítésen esett át, így a belső homlokzat felújításán, a villany és gáz vezetékhálózat cseréjén túl, lift is beépítésre került. A közös költség mértéke alacsony, továbbá a víz-, gáz- és a villanyfogyasztását egyedi órák merik. A gépek és a bútorok megegyezés tárgyát képzik. 

Irányár: 29.900.000 Ft

no images were found

 


V. Fővám téri lakás

A Szabadság- hídra, a Dunára, a Fővám térre PANORÁMÁVAL rendelkező, az 1910-es években épült társasház első emeletén található 103 nm-es, felújított, összkomfortos nagypolgári lakás eladó. A budapesti ingatlan egy tágas nappalival, 2 különnyíló hálószobával, teljesen felszerelt konyhával és egy előszobával rendelkezik. Továbbá egy fürdő- és egy gardróbszoba is található benne.  A szobák parkettásak, a többi helyiségben gránit illetve márvány a padozat. A fűtést a ház központi kazánja biztosítja és a mérők alapján külön fizetendő. Az ár tartalmazza a gyönyörű, méretre készült konyhabútort beépített hűtővel és elektromos főzőlappal, valamint a nappali új elektromos kandallóját is. A lakás koloniál stílusú, gyönyörű bútorokkal van berendezve, amelyeket – a függönyökkel és szőnyegekkel együtt – külön megállapodás alapján az ingatlan vevője megvásárolhat. 

Irányár: 96.900.000 Ft 

no images were found

 


VII. Erzsébet körút

Budapest VII. kerületében a körút vonalán az Erzsébet körúton kínálunk eladásra egy 3. emeleti lakást. Az ingatlan 130 m2 alapterülettel rendelkezik, amelyen egy előszoba, egy hall, duplakomfortos fürdőszoba és egy tágas nappali kapott helyett. Ezenkívül a budapesti lakásban egy különnyíló konyha és egy szintén különnyíló hálószoba is található. 

A tömegközlekedés szempontból kitűnő, mivel a 4-es és a 6-os jelzésű villamos vonala közelben található. 

Irányár: 71.900.000 Ft

no images were found

 


VI. Paulay Ede utcai lakás 

Budapesten eladóvá vált a 2008-ban épült Central Passage egyik legjobb fekvésű lakása. Nagy belső kertre néz, déli tájolású, két erkélyes ingatlan amely 95 nm alapterülettel rendelkezik, amiben egy amerikai konyhás nappali, három különnyíló hálószoba és kettő fürdőszoba kapott helyett. Továbbá a budapesti lakás egy külön WC helyiséggel is rendelkezik, illetve egy nagy terasszal és egy kisebb erkéllyel. A lakáshoz tartozik egy teremgarázs is, amely külön vásárolható meg. 

Irányár: 89.000.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu