Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/15
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/15

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

II. Szilágyi Erzsébet fasori lakás

Budaspest II. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron egy jó állapotú társasház 1 emeltén eladó ez a rendkívül jó elosztású, 2 egész és 3 fél szobás lakás. Az ingatlan 105 nm alapterületű, amelyen helyet kapott egy tágas és napfényes amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba, duplakomfortos fürdőszoba illetve egy kamra. Továbbá a budapesti lakás egy előszobával rendelkezik, illetve a hálószobákat egy külön kialakított közlekedőből lehet megközelíteni. Az ingatlan néhány éve teljes felújításon esett át, magas minőségű olasz anyagokkal. Az elhelyezkedése is tökéletes a tömegközlekedés és a mindennapi teendők szempontjából. Gyalogtávolságban elérhető gyógyszertár, bank, élelmiszerbolt, iskola, posta, bárok, éttermek.

Irányár: 52.000.000 Ft

no images were found

 


XIII. Úszódaru utca

Budapesten, a XIII. kerületben, a Marina parton eladó egy 61 nm-es, újszerű, fél Duna panorámás lakás. A 2 szobás ingatlan egy tágas amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, valamint duplakomfortos fürdőszobával rendelkezik és egy 2008-ban épült társasház 5. emeletén található. Továbbá a budapesti lakás fiatalosan van berendezve és gépesítve. A mélygarázsban parkolóhely vásárlásra is van lehetőség. 

Irányár: 56.000.000 Ft

no images were found

 


XIII. Victor Hugo utca

Budapesten, a XIII. kerületi Victor Hugó utcában, eladóval vált egy 86 nm-es, 2 és fél szobás lakás. Az ingatlanban egy konyhát, hallt, duplakomfortos fürdőszobát és még egy külön WC helységet, illetve 3 hálószobát találhatunk. Némelyik szobában egy galéria lett kialakítva. A lakás szuper adottságainak köszönhetően csekély ráfordítással két lakássá vagy egy négy szobás lakássá is alakítható. A ház nemrégiben lett felújítva ennek köszönhetően mind a belső és külső homlokzata makulátlan. A közelben található étterem, Szent István park és a Duna park. Sétatávolságra a Nyugati, Westend, Lehel piac, Margitsziget, iskolák, orvosi rendelő, bank, parkolóház, így kiváló akár befektetésre is. Alatta üzlethelyiség található, ami nyáron hűti, télen fűti a lakást.

Irányár: 53.000.000 Ft

no images were found

 


 

VI. Hajós utca

Eladó Budapesten, a VI. kerületben, a Hajós utcában egy frissen, igényesen és teljes körűen felújított lakás, amely egy gyönyörű társasház 1. emeletén helyezkedik el. A 3 szobás, 58 négyzetméteres eladó ingatlan egy hatalmas amerikai konyhás nappalival plusz két hálószobával rendelkezik.  Dél-keleti tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap világos. Az ingatlan lokációja kiváló és a közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak a trolibusz, villamos és metró járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni. 

Irányár: 66.900.000 Ft

no images were found

 


VI. Csengery utca

Eladásra kínálunk a VI. kerületi Csengery utcában egy 1 szobás, 32 nm-es garzont teljes bútorzattal. A lakás egy előszobából, tágas nappaliból, külön konyhából a hozzátartozó tárolóból és egy összkomfortos fürdőszobából áll. Továbbá a budapesti ingatlan nagyon hangulatosan van berendezve és gépesítve. A házban engedélyezett a rövidtávú kiadás, így befektetésnek is kiváló. Az ingatlan elhelyezkedés szempontjából is kitűnő, mivel a Nyugati pályaudvar csupán 5 perc sétára található.

Irányár: 21.900.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu