Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/30
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/30

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!
 

Steindl Imre utcai lakás  

Megvételre kínálunk a Steindl Imre utcában egy 33 nm-es, fölszinti, felújított ingatlant.
A felújítás során kizárólag környezet- és egészségbarát, natúr anyagokat használtak, ezért a lakás nagyon barátságos hangulatú.
A nagy belmagasság kényelmes állógaléria kialakítását tette lehetővé, ami gyakorlatban és érzésben egyaránt egy második szintnek minősül. 
Az ajtón belépve az előszobába érkezünk, ahonnan belátható a konyha és a nappali. A nappaliból egy kicsiny raktár nyílik, ahonnan ki lehet jutni a lichthofhoz, vagyis a világítóudvarhoz. (A lichthofot kizárólag a lakásból lehet elérni.)
Az ablak előtt elhaladva, a tömör tölgy lépőlapos lépcső az emeletre visz minket. Itt található a hálószoba, a fürdőszoba és a mosókonyha.
A fürdőszoba épített, kettős zuhanyzóval és kettős mosdóval rendelkezik. 
Elhelyezkedése miatt akár saját célra, akár rövid- vagy hosszútávú kiadásra is tökéletes. 
A tömegközlekedés a metró, a trolibuszok és a villamos közelsége miatt kifogástalan. 

Irányár: 42 000 000 Ft 

no images were found

 


XI. kerületi lakás a Bakfű utcában 

Madárhegy frekventált részén a XI. kerületben, kivételes lehetőségű, földszinti, 114 nm-es lakást kínálunk, családias lakóközösséget keresők számára egy kiemelt zöldövezetben, újonnan épülő 4 lakásos társasházban.
A tervezéskor a modern, elegáns villa jellegű épületben a panorámára megnyitott, kényelmes, impozáns családi otthonok építésére, ugyanakkor a lehetőség szerinti legprivátabb életterek létrehozására törekedtek. A lakók kényelmét 6 személyes lift szolgálja, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a teremgarázs és a lakószintek között.
A tulajdonosoknak lehetőségük van a lakásbelső individuális kialakítására, mert a szerkezet megengedi a belső tér szabad alakítását. A tartószerkezet a külső falakban van rejtve, a helyiségek kialakítását a belső térben tartófalak, vagy oszlopok nem befolyásolják.
A válaszfalak később is szabadon áthelyezhetők a lakók változó igényeinek megfelelően. A lakásbelsők kialakításakor, már a burkolatok és a szaniterek kiválasztásában is maximálisan érvényesülhet a jövendő lakók saját ízlésvilága. A belső burkolatok szabadon választhatók belsőépítészünk javaslatai alapján.
A lakáshoz tároló és garázs is vásárolható, melyek ára a tároló esetén 2 000 000 Ft, 2 darab garázs együttes vásárlása esetén 6 000 000 Ft.
Várható befejezés a használatba vételi engedély megszerzése: 2018. szeptember.

Irányár: 103 000 000 Ft

no images were found

 


Eladó lakás a Rákóczi úton

Megvételre kínálunk a Blaha Lujza tértől nem messze, de a Palotanegyedben található 28 nm-es galériázott garzonlakás. Az ingatlan egy 3 emeletes polgári körfolyosós ház első emeletén található, a tökéletes nyugalmat az udvarra néző ablakok biztosítják.
A lakás teljeskörű felújításon esett át, a melegvíz és a fűtés villanyáramról megy, a fürdőszobában fürdőkád lett elhelyezve, illetve lakó még nem lakott benne, legyél Te az első lakója!
Közlekedés szempontjából tökéletes, frekventált helyen van az ingatlan, a közelben minden szolgáltató egység is megtalálható, ezért nem csak saját célra, de kiadás szempontjából is kedvező befektetés lehet.

Irányár: 26 500 000 Ft

no images were found

 


Székely Bertalan utcai lakás 

A Székely Bertalan utcában eladó egy frissen felújított, galériázott, gépesített ingatlan, ami egy rendezett, jól karbantartott liftes társasház második emeletén található.
A garzonlakás nagyon jó elosztású, tökéletesen élhető, a 27 nm-es alapterület egy 10 nm-es galériát kapott, ami hálófülkeként funkcionál.
A lakás nagyon csendes, világos köszönhetően annak, hogy ablakai a belső udvarra néznek.
A fűtést gázkonvektor biztosítja. Közös költség 6500 Ft. Fiataloknak saját célra, vagy kiadásra egyaránt tökéletes választás.

Irányár: 24 900 000 Ft 

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!