Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/31
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/31

Sziasztok! Ma a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és szemezgessetek kedvetekre!

Eladó ingatlan a Tinódi utcában

IX. kerület Rehabilitációs területén a Tinódi utcában parkra néző jó állapotú bauhaus jellegű téglaház első emeletén eladó egy 60 nm-es, tágas terekkel rendelkező, jelenleg 2 szoba + hall elrendezésű, erkélyes, rendkívül világos ingatlan.
A lakás átlagos állapotú, kevés ráfordítással gyönyörű amerikai konyhás nappali és 3 hálószoba alakítható ki. Fekvése miatt folyamatosan éri a nap, ezért kifejezetten világos; délelőtt a kisebbik belső kert felé néző szobát és a konyhát, dél után az utca felé néző erkélyes nagyobb szobát éri a nap.
A 16 000 Ft-os közös közösköltség tartalmazza a vízfogyasztást és az általános költségeket. A ház folyamatosan karban tartott, rendezett a lakó közösségű. A villanyhálózat felújítására ez évben vissza nem térítendő önkormányzati támogatást nyert el pályázaton. Elhelyezkedésének köszönhetően a tömegközlekedés kiváló, az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható. Saját részre megvásárolva a szemben lévő park, játszótér alkalmas a kikapcsolódásra.

Irányár: 36 900 000 Ft

 

Marek József utcai ingatlan

Eladó a Városliget tőszomszédságában egy kellemes kétszobás, első emeleti 58 nm alapterületi lakás, mely gépészetileg teljesen felújított. A lakásba lépve egy amerikai konyhás előtérbe lépünk. A konyhában beépített IKEA konyhabútor található, illetve kapcsolódik hozzá egy praktikus kamra is. Az előtérből nyílik a tágas fürdőszoba. Szintén az előtérből nyílik a nappali, valamint a hálószoba. Az ingatlan adottságai alapján akár egy harmadik szoba is kialakítható. A lakás azonnal költözhető, igény szerint a teljes bútorzat is eladó.
Ablakai a belső udvarra néznek, tágas, csendes, tehermentes lakás. A társasház 16 lakásos, homlokzata és az udvara rendezett, jó állapotú.
A házból kilépve a Liget tárul a szemünk elé, pár perc alatt a zöldben lehet, viszont közlekedés szempontjából is tökéletes. A lakás közel fekszik a közlekedési csomópontokhoz (74, 79, 30, 30A,230-as busz, 1-es villamos, 1, 2, 4-es metró pár percen belül elérhető, éjszakai járat), a környéken található: az Állatorvosi Egyetem, Károlyi Gáspár Főiskola, Szent István Gimnázium, Teleki Blanka Gimnázium, Tóth Aladár Zeneiskola, óvoda.

Irányár: 32 900 00 Ft 

 

Eladó lakás a József körúton

Megvételre kínálunk egy felújított lakást liftes társasház 3. emeletén a József körúton. A lakás teljes körűen felújított, fürdőszobája igényesen berendezett.
A közlekedés kiváló, percek alatt elérhető a 4-6-os villamos, a környéken minden szolgáltatási egység percek alatt megtalálható.
A lakás nem csak saját használatra, de befektetési szempontból is tökéletes, elhelyezkedése miatt.

Irányár: 37 800 000 Ft  

 

Balassi Bálint utcai lakás

Parlament és a Margit híd között az Olimpiai park közvetlen közelében a Balassi Bálint utcában, egy jelenleg irodának használt, befektetőknek is kiváló lehetőségeket rejtő két bejárattal rendelkező ingatlan eladó.
A lakás nagyon jó elosztású, 49 nm alapterületű, jelenleg 1+1 fél szobás elrendezésű. Ablakai a belső udvarra néznek, így nem csak kellemesen világos, de nagyon csöndes is.
Közlekedés szempontjából is remek, a 2-es villamos, és a 4-6-os vonala is csak pár lépésre található.

Irányár: 44 900 000 Ft 

 

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!