Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/42
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/42

Sziasztok! Ma a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!

Duna-panorámás lakás eladó a Marina parton!

A XIII. kerületben a Marina parton, 3. emeleti, felújított, bútorozott, 1+1 félszobás, 8m2-es erkéllyel rendelkezõ, Duna panorámás lakás! A lakáshoz tartozik egy gépkocsibeálló és tároló, ami kötelezõen megvásárolandó és nem tartalmaz a vételár!

Irányár: 59 900 000 Ft

no images were found


Eladó ingatlan a Victor Hugo utcában

Kiváló befektetési lehetõség a Szent István park mellett. A lakás szuper adottságainak köszönhetõen csekély ráfordítással két lakássá vagy egy négy szobás lakássá is alakítható. A ház nemrégiben lett felújítva ennek köszönhetõen mind a belsõ és külsõ homlokzata makulátlan. A közelben található étterem, Szent István park és a Duna park. Sétatávolságra a Nyugati, Westend, Lehel piac, Margitsziget, iskolák, orvosi rendelõ, bank, parkolóház. A lakás a félemeleten helyezkedik el ami a gyakorlatban az elsõ. Alatta üzlethelyiség található, ami nyáron hûti télen fûti a lakást. Ha felkeltette az érdeklõdését keressen bizalommal.

Irányár: 53 000 000 Ft

no images were found


Csodás, belső kétszintes lakás eladó az V. kerületben!

Az V. kerületben a Nagy Ignác utcában, modern, belső kétszintes, utcai nézetű, nappali + 3 hálószobás, teraszos lakást kínálunk értékesítésre! További információkért kérem hívjon!

Irányár: 125 000 000 Ft

no images were found


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu