Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/45
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/45

Sziasztok! Ma a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!

A Hold utcában eladó egy 114 négyzetméteres lakás

Eladó Budapesten, a V. kerületi Hold utcában egy 4-5. emeleti, 114 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan frissen felújított állapotú, kilátása panorámás, a fürdőkádból látszik a Bazilika. Tájolásának köszönhetően világos, csendes. A budapesti lakás 4 szobával rendelkezik. A melegről Cirkó fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. Egyéb részletekért keressen bátran az alábbi telefonszámon!

Irányár: 125 000 000 Ft

no images were found


Eladó ingatlan a Kazinczy utcában

A belváros legforgalmasabb turista, vigalmi negyedében a Kazinczy utca Wesselényi és Dohány utca közötti részén eladó egy csendes 67 négyzetméter alapterületű 2. Emeleti napfényes lakás tulajdonostól per-, teher- és igénymentesen. A házban rövid távú bérbeadás engedélyezett, befektetésnek kiváló!!

Irányár: 45 000 000 Ft

no images were found


Eladó ingatlan a Király utcában

Budapest közkedvelt részén, a Király utcában, eladó egy 77 négyzetméteres lakás.
Az ingatlan egy 4 emeletes polgári ház félemeletén található. Közlekedés szempontjából kiváló.

Irányár: 54 000 000 Ft

no images were found


2 különnyíló szobával rendelkező lakás eladó a Rákóczi úton

A Lederer Gusztáv által tervezett és épített eklektikus lakóházban egy gyönyörűen (műszakilag és gépészetileg egyaránt) felújított 68 nm-es, nagyon jó elosztású, 2. emeleti, 2 különnyíló, tágas szobával rendelkező, világos lakás keresi új tulajdonosát. Az ingatlan új ajtaján belépve egy előtéren keresztül, meleg hangulatú, praktikusan kialakított, parafa burkolattal rendelkező étkezős konyhába érkezünk. A beépített szekrény a folyosón rengeteg tárolási lehetőséget nyújt, a szemben levő kamra úgyszintén. Innen lehetőség nyílik a magas színvonalon berendezett olasz üvegmozaikkal burkolt és díszített, igényesen kialakított, mesterséges szellőztető berendezéssel felszerelt fürdőszoba megközelítésére. A két szobába is innen juthatunk be. Mindkét helyiség ízléses, magas kopásálló laminált padlóval lett burkolva, új ajtói mahagóni színűre pácolt fenyőajtókra, ablakai pedig 5 légkamrás hőszigetelő ablakokra lettek cserélve, így a forgalmas út zajától mentesül az itt lakó tulajdonos. A lakás megfelelő hőmérsékletét combi-cirkó berendezés biztosítja. Közös költsége 12910 Ft. A lakás közlekedés szempontjából is kiváló, hiszen a Keleti pályaudvar adottságaiból kifolyólag a város bármelyik pontja gyorsan megközelíthető. Közelben találhatók a 2-es és 4-es metró, 5-ös, 7-es, 173-as, 110-es, 112-es autóbuszok és különböző trolibuszok megállói is. E per és tehermentes gyönyörű lakás megvétele mindazoknak javasolt, akik igényesen felújított, fiatalos lakásba szeretnének költözni.

Irányár: 45 500 000 Ft

no images were found


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu