Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/6
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/6

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Aradi utcai lakás 

Budapest VI. kerületében Aradi utcában belsőépítészeti gyöngyszem eladó. Az Aradi utca Városligethez közeli részén 2. emeleti, 65 négyzetméteres, belsőépítészetileg igényesen kialakított, berendezett, gépesített, légkondis, riasztóval felszerelt lakás eladó. A budapesti ingatlanban egy előszobát találhatunk amiből konyha nyílik, továbbá a tágas amerikai konyhás nappaliból egy szépen berendezett hálószobába léphetünk be, amely kisebb gardróbbal rendelkezik. Ezenfelül az ingatlanban a fürdőszoba és WC helyiség külön lettek kialakítva. A lakás gyakorlatilag újjá lett építve. Befektetésnek kiváló, mivel kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közelben található busz-, trolibusz-, metróállomás , illetve jelenleg is bérbe van adva. Igény szerint a bérlő maradna még 1 évig.

Irányár: 47.600.000 Ft

no images were found

 


Izabella utcai lakás 

Budapesten, a VI. kerületi Izabella utcában, rendezett, jó állapotú, 4 emeletes polgári ház 1. emeletén eladó egy 40 nm-es, szép, hangulatos panellakás. Az ingatlanban 4 méter fölötti belmagasságának köszönhetően egy galéria lett kialakítva, amit hálószobaként használható. Továbbá a lakásban egy szép nappali található és kisebb étkező. A konyha külön szobát kapott, szükség szerint egy amerikai konyhás nappali alakítható ki belőle. A budapesti ingatlan utcai nézetű, szépen berendezett, gépesített, közlekedés szempontjából kiváló közelben elhelyezkedő villamos-, trolibusz-, metróállomásoknak köszönhetően. 

 Irányár: 25.500.000 Ft

no images were found

 


Mária utcai lakás 

Megvételre kínálunk Budapesten, a Palotanegyed közkedvelt részén, a Guttenberg tér közelében, a csendes Mária utcában egy 1. emeleti, utcai nézetű lakást. Az ingatlan nagyon világos, mivel 3 utcára néző ablakkal rendelkezik, fiatalosan és hangulatosan van berendezve. Az 51 négyzetméter alapterületű lakásban egy nagy nappali és egy kisebb hálószoba kapott helyet, ezek mellett még egy gépesített és berendezett konyha, fürdőszoba és egy előszoba is található. Az eladó ingatlan combi cirkóval felszerelt, kiváló elosztással rendelkező, elhelyezkedéséből adódóan jól megközelíthető, nagyon közel vannak busz, villamos, metró megállók. Az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható, azonnal költözhető, ezért befektetésnek is kiváló.

Irányár: 36.500.000 Ft

no images were found

 


Rőzse utcai lakás 

Budapest XII kerületében, csendes helyen,Rőzse utcában eladó egy 59 nm-es, 2 szobás lakás. A teljes körűen felújított, padlófűtéssel felszerelt ingatlan külön konyhával, kisebb étkezővel, előszobával és összkomfortos fürdőszobával rendelkezik. A hab a tortán ebben a lakásban, egy 25 nm-es teraszról nyíló csodálatos panoráma. A teraszra a napfényes nappaliból illetve a hangulatosan berendezett hálószobából lehet eljutni. Ezenfelül az ingatlanban 2 klíma kiállás, mozgásérzékelős éjszakai fény, riasztó rendszer van jelen. Továbbá az összes ablakon szúnyoghálók és elektromos redőnyök lettek felszerelve. Közelben busz és villamos megálló található.

Irányár: 44.500.000 Ft

no images were found

 


Erzsébet körúti lakás 

Az Erzsébet körúton , a VII. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű,felújítandó állapotú ingatlant. A 139 négyzetméteres, 4 plusz 2 fél szobás lakás egy polgári 4 emelettel rendelkező, liftes ház 2. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan konvektor fűtésrendszerrel rendelkezik. Dél-Kelet tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak busz-, villamos-, trolibusz-, metróállomás.

Irányár: 68.000.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu