Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/8
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/8

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Orczy úti lakás 

Eladó Budapest VIII. kerületében, az Orczy úton, az Orczy tér közelében, egy polgári ház 1. emeletén elhelyezkedő, csodásan felújított és teljesen bebútorozott, 2 szobás, 48 nm-es lakás. Az ingatlan egy előszobával rendelkezik, amelyből konyha, összkomfortos fürdőszoba és egy nagyon fiatalosan és gyönyörűen berendezett nappali nyílik. Továbbá a lakásban egy tágas hálószoba található, illetve egy kisebb tároló is. A budapesti ingatlan elhelyezkedése kiváló, két villamos megállót találhatunk a közelben. A SOTE és a Közszolgálati Egyetem is nagyon közel vannak, így a fiataloknak is teljesen mértékben megfelel ez a csodálatos lakás. Az irányár teljes bútorzattal együtt értendő.

Irányár: 27.270.000 Ft

no images were found

 


Király utcai lakás 

Budapesten, a VI. kerületi Király utcában eladóvá vált egy 58 nm-es, 1+2 szobás, stílusosan berendezett, utcai nézetű lakás. Az ingatlan egy előszobával rendelkezik, amelyből közvetlenül a konyhába léphetünk be, továbbá egy WC helyiség, egy kamra, tágas nappali, napfényes hálószoba és egy dolgozószoba. Közlekedési szempontjából kiváló, mivel busz-, trolibusz- és  metrómegállók is nagyon közel találhatóak. 

Irányár: 32.500.000 Ft

no images were found

 


Lónyay utcai lakás 

Eladó egy 80nm-es, galériás, 2+1 szobás, duplakomortos lakás Budapest IX. kerületében. A lakásban egy tágas előszoba és egy hatalmas, napfényes nappali található, ezen kívül 2 hálószoba és külön konyha lett kialakítva. Az ingatlan Belső-Ferencváros azon részén épült, ahol kiemelkedő kulturális élettel, jó intézményi ellátottsággal találkozhatunk. 1 km-es körzetben több múzeumot, az ELTE-t, a Semmelweis Egyetemet, a Corvinus Egyetemet, galériákat, a Fővám téri piacot és megszámlálhatatlanul sok éttermet, kávézót találunk. A városrész tömegközlekedése is kiváló; legközelebb a Kinizsi utcai 15-ös, 115-ös buszok megállói és a 83-as troli megállói vannak, a rakparton a 2-es villamossal, a sétatávolságra lévő Fővám térről a 4-es metróval utazhatunk. A Kálvin tér és a Corvin-negyed is igazán közel van, így akár kiadásra is alkalmas.

Irányár: 43.900.000 Ft

no images were found

 


Benczúr utcai lakás 

Budapesten, a VI. kerület Diplomatanegyed részén a Benczúr utcában eladó, egy bruttó 80,5 + 80,5 m2-es ingatlan (lakás és a felette levő padlástér). Remek befektetési lehetőséget kínál. Napfényes belső zöld udvarra néző, jó állapotú 3+1 szobás lakás, kívül-belül kitűnő állapotú, rendezett épületben található. A budapesti ingatlan egy nagy, napfényes, amerikai konyhás nappalival rendelkezik, továbbá egy kis előszobával és 3 hálószobával. A lakás felett lévő félnyeregtetős padlástér beépíthető. A környéken a közlekedés kiváló, tömegközlekedési járatok, M1 metróvonal illetve trolibusz járatok pár perc sétával elérhetőek. 

Irányár: 99.000.000 Ft

 

no images were found

 


Almássy téri lakás 

Eladó Budapesten, a VII. kerületben, az Almássy utcában egy átlagos állapotú ingatlan. A lakás egy polgári, 5 emelettel rendelkező, liftes ház 1. emeletén helyezkedik el. A 2 szobás, 88 négyzetméteres eladó ingatlan kovektor fűtésrendszerrel rendelkezik.  A budapesti lakás egy hatalmas nappalival, hálószobával, különálló konyhával, hozzá tartozó tárolóval, illetve 2 fürdőszobával és egy WC helyiséggel rendelkezik. A keleti tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak busz-, villamos- és trolibuszmegállók. 

Irányár: 43.900.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu