Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/9
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/9

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

Nyugati téri lakás 

Eladó a Budapest belvárosában a Nyugati pályaudvarral szemben Bauhaus típusú, 5. emeleti, 65 nm-es, 2 szobás lakás. Az ingatlanban egy hallt találhatunk amelyből egy tágas nappali és hálószoba nyílik. Továbbá egy konyhával, egy tárolóval, egy WC-vel és fürdőszobával és nagyszerű városi panorámával rendelkezik ez a csodás budapesti ingatlan. 

Irányár: 61.900.000 Ft

no images were found

 


 József körúti lakás 

Budapesten, a VIII. kerületben a József körúton, a Blaha Lujza tértől 1 percre, nagyon jó állapotú, liftes ház 3. emeletén eladó egy utcai nézetű, 3 szobás polgári lakás.Az ingatlanban egy előszobát, amelyben egy konyha kaphat helyet, továbbá  egy hatalmas, napfényes nappalit, 2 tágas hálószobát és összkomfortos fürdőszobát találhatunk.

Irányár: 41.900.000 Ft

no images were found

 


Kertész utcai lakás 

A VII. kerületi Liszt Ferenc térnél, Kertész utcában eladó, egy liftes ház legfelső emeletén, nagyon jó állapotú, 3 szobás lakás. A 100 nm-es alapterületű ingatlan, egy előszobával nagyon jól berendezett konyhával, fiatalos, tágas nappalival és 2 hálószobával rendelkezik. A budapesti lakás a tömegközlekedési szempontjából kiváló, mivel busz-, villamos-, trolibusz-, metróállomások nagyon közel vannak. 

Irányár: 75.000.000 Ft

no images were found

 


Eladó lakás a Corvin sétányon.

Eladásra kínálunk a VIII. kerületi Corvin sétányon található City Garden apartman ház 5.emeleti teraszos lakását. A lakás 45 négyzetméter, valamint tartozik hozzá egy 8 és fél négyzetméteres terasz, melyről gyönyörű kilátás nyílik a tavasztól már zöldellő sétányra! A lakás egy cirka 28 négyzetméteres amerikai konyhás nappalival, egy 9 nm-es félszobával, valamint egy 4,5 nm-es wc-fürdőszobára felosztott területekből áll.
A budapesti ingatlan gépesített, igényesen bútorozott, házközponti fűtéses egyedi méréssel és klímával felszerelt. Az lakás elhelyezkedését illetően tökéletes, hiszen a teraszról rálátni a Corvin Plaza-ra valamint a sétányon megtalálható számos szolgáltatás illetve üzletek. 

Irányár: 51.100.000 Ft

no images were found

 


Damjanich utcai lakás 

Eladó a közkedvelt Damjanich utcában patinás szép házban egy pár évvel ezelőtt szépen felújított, 37 nm-es alapterületű lakás. Az 5 méteres belmagasságnak köszönhetően lehetőség nyílt belső két szint kialakítására, így a felső szint alapterülete 24 nm lett. Az alsó szintre került a modern konyha, az összkomfortos fürdőszoba, illetve kisebb tároló és egy hálószoba. A felső szinten egy szoba kapott helyet, ami nappalinak lett berendezve.  A budapesti ingatlan elhelyezkedése kiváló, mivel közel egy trolibusz megálló, illetve a Városliget. 

Irányár: 27.600.000 Ft

 

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu