Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/29.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/29.

Ma újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!

Sarokingatlan a Síp utcában

Eladó a 2. kerület szélén egy örök panorámával rendelkező sarokingatlan. A telek területe 800 négyzetméter, a lakóingatlan 500 négyzetméter. Jelenleg két bejárattal rendelkezik, de akár három különálló luxus lakássá is átalakítható. Mindegyik szinthez tartozik egy minimum 40 négyzetméteres terasz, melyről páratlan panoráma tárul elénk.

Jelenleg két zárt kocsibeálló tartozik hozzá. Az alsó szint felújítása anno befejeződött, de a felső részen nem tudták befejezni a régi tulajdonosok. Mindenhol új nyílászárókkal van ellátva.

Irányára: 240.000.000 Ft

 


Három apartmanos ingatlan a Podmaniczky utcában

Eladó a 6. kerület belső részén a Podmaniczky utcában egy három apartmanná osztott ingatlan. Közös bejárattal rendelkezik, de három különálló kis stúdiólakás lett kialakítva.

Mind a három apartman rendelkezik saját fürdőszobával, illetve konyhával. Az ingatlanok kihasználtsága 90%-on üzemel.

Az épület remek állapotban van. A közlekedés kitűnő, hiszen pont a hármas metró, illetve a 4-es,6-os villamos között helyezkedik el.

Irányára: 64.900.000 Ft

 


Lakás a Berzenczey utcában

A 9. kerületi Ferenc tér közelében ez az újszerű lakás eladó.

A lakásban szeparált konyha, étkező, tágas fürdőszoba, egy szoba plusz háló található. A lakás kelet-nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos.

A szoba ablakai a csendes Berzenczey utcára néznek. Jó hangulatú, jó elosztású. Első lakásnak vagy befektetésnek kitűnő választás.
A ház a közelmúltban történt emelet ráépítés során felújításra került, hívóliftes lett. Lakóközössége kitűnő.

Irányára: 42.900.000 Ft

 


Lakás nagy belmagassággal a Lázár utcában

Az Opera és a Bazilika szomszédságában, a Lázár utca egyik legszebb házában kínálunk eladásra egy felújított fiatalos, kedves kis amerikai konyhás lakást, aminek a belmagassága 4 méter.

Ezt a lehetőséget kihasználva fel lett építve egy álló galéria, ami plusz 20 négyzetméterrel bővítette az életteret, ezáltal nemcsak a tárolási lehetőségek nőttek meg, hanem egy külön hálóhelyiség is ki lett alakítva.

A belváros szívében kiemelt közlekedési lehetőségek mellett kiváló választás lehet azon személyek részére, akik a kultúra és a szórakozás mellett egy csendes otthonra vágynak.

Irányára: 37.900.000 Ft

 


Gyönyörű lakás a Szemere utcában

Különleges hangulatú lakást keres? Hát íme!

Az V. kerületben remek közlekedés mellett, a Parlamenttől 2 perc séta távolságra kínáljuk értékesítésre egyedi kivitelezésben gyönyörű ingatlanunkat!

Paraméterek:
A lakás az 5. emeleten található egy liftes házban. Alapterülete 55 négyzetméter, nagyon világos, kivételes hangulatú, jó alaprajzú, igényesen felújított lakás.
Nappali plusz két hálóval, fürdővel, amerikai konyhával rendelkezik.
Zöld udvari nézetének és tájolásának köszönhetően világos az egész nap során.

A környéken találhatóak éttermek, élelmiszerboltok.

Könnyen megközelíthető busszal, villamossal, metróval.

Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló befektetésre, avagy beköltözésre. A házban működhet rövidtávú kiadás.

Az V. kerület a Margit hídtól a Szabadság hídig öleli fel a Duna jobb oldalát, magába foglalva a történelmi látványosságok mellett a Kossuth teret, a Szabadság teret, a Szent István Bazilikát, a Vörösmarty teret és a legszebb panorámával rendelkező rakpartokat.

Irányára: 82.500.000 Ft

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!