Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/34.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/34.

Ma újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!

Eladó lakás a Lónyai utcában

Eladó a IX. kerület belső részén, a Lónyay utcában egy utcai nézetű, nagypolgári lakás.

A 105 négyzetméter alapterületű ingatlan jelenlegi eloszlása szerint nappali plusz két külön nyíló szobával rendelkezik, de könnyedén nappali plusz három hálóvá alakítható.  Az épület külső és belső homlokzata egyaránt jó állapotnak örvend. A lokáció magáért beszél, hiszen karnyújtásnyira található a Duna part, illetve a Vásárcsarnok, ennek köszönhetően számtalan tömegközlekedési lehetőség elérhető. Mellékutcai nézete miatt igazán csendes.

Irányár: 69.900.000 Ft

no images were found


Modern otthon a Szent László úton

A XIII. kerületben, a Béke tér közelében egy legfelső emeleti 56 négyzetméteres lakást + garázst kínálunk eladásra. Az ingatlan praktikusan kialakított, a hálószobából és a nappaliból egyenes az út a csendes belső zöld kertre néző, 18 négyzetméteres teraszra!

Fürdőszobája esőztető tusoló és hidromasszázs káddal felszerelt. Hálószobája kimondottan jó méretű, hisz a gardróbszekrény bőven helyet ad 2 ember ruhatárának. Az épület maga kényelem orientált, valamint I. osztályú gépészeti rendszerről tanúskodik, emellett 28 kamerás kamera rendszer is működik, proxy-s beléptető rendszer teszi lehetővé a könnyed bejutást. Központi szén-monoxid berendezés van a lépcsőházban és a garázsokban. Az épületben működő 3 lift megkönnyíti a zavartalan személyszállítást. Gyermekeknek kialakított játszótér-mely automata locsoló berendezéssel működik-, mozgásérzékelős világítás és saját gondnok gondoskodik a lakók további kényelméről.

Extrák:

  • szobánként külön klíma,
  • motoros alumínium redőny,
  • LED hangulatvilágítás,
  • beépített gépesített konyhabútor: magasfényű előlapokkal, beépített hűtővel, prémium kategóriás beépített mikróval valamint mosogatógéppel és érintő vezérléses sütővel.

Közös költség: 14.078 Ft mely tartalmazza a felújítási alapot, takarítást, karbantartási munkálatokat Ezen felül fizetendő a víz, villany, gáz egyedi fogyasztás alapján.

Az ár tartalmazza a teljes bútorzatot!
Irányár: 47.500.000 Ft

no images were found


Első emeleti lakás Budapest belvárosában

ELADÓ Budapesten a 7. kerületi Kertész utcában lévő 59 négyzetméteres, 2 szobás első emeleti lakás. Az ingatlanhoz lifttel jutunk fel, mely körfolyosóról nyílik. A szobái udvari kilátásúak, ennek köszönhetően világos és időszakosan a nap is besüt. A lakás közepes állapotban van, az új tulajdonos saját igényének megfelelően alakíthatja és szépítheti. A meleget cirkó berendezés biztosítja. A kerületen áthaladó Erzsébet körút, egyfajta csomópontként funkcionál, mivel összeköti a 4-6 villamosokat és a metrókat, ezáltal számtalan tömegközlekedési lehetőség elérhető.

Közös költség: 17700.- forint, ami tartalmazza a felújítási alapot és a korlátlan vízhasználatot. Jelenleg az ingatlanban bérlők vannak, akik szívesen maradnának az ingatlanban, ha az új tulajdonossal megegyezés születik. 

Irányár: 49.900.000 Ft

no images were found


Eladó panorámás lakás a Ferenciek teréhez közel

Eladó a Ferenciek teréhez közel, a Kossuth Lajos utca-Városház utca sarkánál egy 85 négyzetméteres panorámás, 2. emeleti lakás 15 négyzetméteres álló galériával. A ház külső homlokzata nemrég esett át felújításon, kívül belül rendezett. Belmagasság 4,10 méter.

 A két nagy szoba déli fekvésű, kilátással a Ferenciek terén található templomra, Citadellára, Erzsébet hídra és az Astoriára / Blaha Lujza térig. Minden helyiség ablakos, könnyen alakítható. A konyha elég nagy alapterületű, 20 négyzetméteres, az előszoba 5 négyzetméter. 
RBNB van a házban, társasházi engedéllyel. Közös költség: 23500 benne víz, felújítási alap, szemét elszállítás díja. 3 éve volt felújítás, kémény bélelve. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Irányár: 81.000.000 Ft

no images were found


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu