Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/38.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/38.

Ma újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!

 

Eladó lakás a IX. kerületben

Megvételre kínáljuk ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, belvárosi ingatlant egy jó állapotú ház fél emeletén. Az 1 szobás lakás utcai nézete és tájolása miatt jellemzően világos. A fűtésről konvektor gondoskodik. Frekventált elhelyezkedése miatt kitűnő közlekedési lehetőségeket biztosít a M3 által, valamint a és a is a közelben található. Befektetés szempontjából akár saját részre, akár kiadásra is rendkívüli lehetőség.

Irányár: 34.900.000 Ft


Eladó VII. kerületi ingatlan

Eladó Budapesten a VII. kerületi Rottenbiller utcában lévő 41 négyzetméteres, nappali plusz félszobás lakás.
Földszinti lakás. A szobái utcai kilátásúak ezért jó látási viszonnyal rendelkezik.
A lakás felújított kiváló állapotban van, első lakóit várja.
Azonnal költözhető.
A meleget gázkonvektor berendezés biztosítja.
Közös költség: 7800.- forint, ami tartalmazza a felújítási alapot.
Vízóra működik a lakásban.
A kerületen áthaladó Erzsébet körút, egyfajta csomópontként funkcionál, mivel összeköti a 4-6 villamosokat és a metrókat. Autóbusz megállóhely található az utcában
Saját célra is és rövidtávú kiadásra is kiváló lehetőség.

Irányár: 36.900.000 Ft


Holló utcai eladó lakás

Budapest belvárosában, a Gozsdu udvar közvetlen szomszédságában, jó állapotú, klasszicista stílusban épült ház első emeletén, nagy belmagasságú, kreatívan alakítható, jelenleg felújítandó állapotú, lépcsőházból nyíló lakás. A ház külső és belső homlokzata felújított, belső udvarában zöld kert. A lakás három nagy ablakának köszönhetően nagyon világos, mégis csendes.
Felújítás után akár 2,5 hálószoba, 2 fürdőszoba kihozható. Nagyszerű befektetés, rövidtávú bérbeadással magas hozammal bérbeadható.

Irányár: 69.500.000 Ft


Szív utcai eladó lakás

ELADÓ Budapest VI. kerületében egy 65 nm-es nappali plussz két hálószobás újszerű, erkélyes, harmadik emeleti lakás.
Az ingatlan egy 2013-ban épült nagyon szép állapotban lévő téglaépítésű, liftes társasházban található, egyedi (kombi cirkó) fűtéssel kialakítva.
További különlegesség, hogy a társasház udvarán található egy kis méretű de ápolt és kellemes hangulatot adó zöld felület, valamint a lakáshoz egy teremgarázs beálló tartozik!
A közös költség nagyon kedvező mértékű, mely tartalmazza az épület és a lakás szokásos költségeit, a villany, gáz és víz külön mérőkkel rendelkeznek.
A lakás akár gyermekes család részére is kellemes, kényelmes, csendes, központi helyen fekvő (Westend hat perc gyalog) otthon, vagy befektetésként hosszútávra jó választás lehet (jelenleg is bérbe van adva év végéig).

Irányár: 69.900.000 Ft


Eladó ingatlan az V. kerületben

Két lakás egy áráért: külön-külön bejárattal rendelkező két lakrészes lakás eladó belvárosi frekventált helyen, az Arany János utca és a Nyugati pályaudvar között. A lakás teljes körű felújítása most fejeződött be: az eredeti 64 m2-es lakást két, teljesen elkülönült lakrészre osztottuk: egy 40 m2-es nagyobb, és egy 24 m2 alapterületű kisebb lakásra. Mindkét lakás használható területét növeli két 10-10 m2-es állógaléria (belmagasság 4,2 m).

A felújított lakások:
•új cirkó fűtéssel rendelkeznek, háromrétegű radiátorokkal. A két lakás fűtését és meleg víz ellátását egy kazán biztosítja, de a beszerelt almérőkkel külön lehet mérni a két lakás fogyasztását.
•Az elektromos hálózat 75 A-es fázisbővítésére került sor, tv és UTP dugaljok is beszerelésre kerültek.
•Új fa biztonsági bejárató ajtókkal rendelkeznek, zsalukapcsolós felülvilágítóval.
•Az eredeti faablakok pedig felújításra kerültek (szigetelőcsík, dupla thermo üveg).
•Mindkét lakás új bútorokkal, teljes körűen berendezett.
•Gépesítettek, szintén nulla kilométeres gépekkel (sütő, főzőlap, szagelszívó, mikró, hűtő, mosogatógép, mosógép).

A ház jó állapotú, biztonsági kamerákkal felszerelt. A belső udvarra néző lakás az első emeleten van, a házban van lift. A lakóközösség csendes, a teljes nyugalom érdekében a két lakást elválasztó falhoz és a szomszéd felé hangszigetelő előtétfalat telepítettünk.

Befektetésnek kiváló választás, akár azonnal ki is adható!

Irányár: 69.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!