Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/54.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/54.

Ma újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


Hegedű utcai eladó lakás

Eladó egy 76 négyzetméteres lakás a Hegedű utcában az Oktogonhoz közel, egy lift nélküli ház második emeletén. Az ingatlan két hálószobából, tágas nappaliból, konyhából, fürdőszobából, wc-ből, előszobából áll. Utcai nézetű, világos ingatlan.

Irányár: 61.990.000 Ft


Különleges lakást keresők figyelem!!!

Gyönyörű ház, nagy tágas erkély!!!
Eladó sorba került a csendes és szép Rippl-Rónai utcában egy 2. emeleti (nincs lift), utcai nézetű, hatalmas erkéllyel rendelkező lakás. Hivatalosan 75 négyzetméter plusz 15 négyzetméter erkély. Elrendezését tekintve szuper, egy nagy amerikai konyhás nappali +, két fél szoba. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az Andrássy út és Hősök tere, Város liget séta távolságban. 2014-ben teljes körűen műszakilag és esztétikailag felújítva, vezetékek, nyílászárók, szaniter, kiépített gáz cirkó fűtés stb…
A ház kívül szépen karban tartott, de tervben van a homlokzat felújítása. Airbnb engedélyezve a házban. Közös költség 24000 Forint, benne felújítási alap, vízhasználat, szemét elszállítás, ház tisztán tartása. Délnyugati tájolású. A beépített és gépesített konyhabútor, szekrény benne van az árban, de igény szerint az összes bútor maradhat.
Ez a lakás hamar el fog kelni, mert ha beteszed a lábad beleszeretsz!

Irányár: 90.780.000 Ft


Almássy téri eladó lakás

Eladó Budapesten, a VII. kerületi Almássy téren egy 3. emeleti, 70 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan jó állapotú, kilátása udvari, déli tájolásának köszönhetően nagyon világos, csendes. A budapesti (Belvárosi) lakás 3 szobával rendelkezik. A melegről elektromos padlófűtés rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. 

Irányár: 69.900.000 Ft


Zichy Jenő utcai eladó ingatlan

Az Opera vonzáskörzetében, teljes körűen, luxus minőségben felújított, földszinti lakás eladó. 
Valós mérete 58 négyzetméter.
A lakás egy 34 négyzetméteres napfényes földszintből (előszoba/konyha, fürdőszoba, nappali), valamint egy 15 négyzetméteres (háló) illetve egy 9 négyzetméteres (dolgozó) teljes értékű álló galériából áll.
A lakásban egyedileg gyártott fa, külső nyílászárók találhatók, valamint Wi-Fi vezérelt a padlófűtés, az elektromos fűtés, a bojler és a légkondicionáló egyaránt. 
Tejesen gépesített, beépített a konyhája.
A ház belül teljesen felújított, a homlokzat nemsokára felújításra kerül. 

Irányár: 51.500.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu