Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/56.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/56.

Ma újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


Rákóczi úti eladó lakás

Megvételre kínálunk a Rákóczi úton egy 4 szobás, dupla komfortos duplex lakást, ami teljes felújításon esett át, cirkó fűtéses . Pillanatnyilag rövidtávú kiadás működik az ingatlanban, így akár befektetésnek is remek lehetőség.
Információként szolgál az is, hogy a szomszédban szintén eladóvá vált egy 6 szobás lakás, ami akár össze is nyitható.

Irányár: 98.900.000 Ft


V. kerületi eladó ingatlan

Eladó az V. kerületi Széchenyi utcában, Duna parti, Bauhaus stílusú épületben egy 7. emeleti, kiemelkedően napfényes, csendes, 62 négyzetméteres, 2+2 félszobás, részlegesen panorámás lakás. A lakás igényesen, teljes körűen felújított. A nyílászárók modern hő- és hangszigetelő műanyagból készültek. A házban házközponti fűtés biztosítja a meleget. A lakásba szerelt, mobiltelefonról is működtethető klíma a hűtés mellett fűtés funkcióval is rendelkezik.
Az egyedileg tervezett, beépített bútorok és beépített konyhai gépek a vételár részét képezik.

Irányár: 151.500.000 Ft


Erzsébet körúti eladó lakás

A VII.kerület frekventált részén eladó egy 55 négyzetméter alapterületű, nappali + 1 hálószobás, galériázott, 4. emeleti, udvari nézetű lakás.
Az ingatlan egy felújított lifttel rendelkező ház legfelső emeleten helyezkedik el, saroklakás.
Konvektor fűtésrendszerrel rendelkezik, az ingatlan közös költsége :19.000 Ft, mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást is.
A kerületen áthaladó Erzsébet körút, egyfajta csomópontként funkcionál, hiszen összeköti a 4-6 villamosokat és a metrókat,így tömegközlekedés szempontjából is kiváló.
Befektetés szempontjából, akár saját részre is rendkívüli lehetőség.

Irányár: 53.390.000 Ft


Eladó ingatlan az V. kerületben

Igazi ékszer doboz az V. kerületben! 58 négyzetméteres, 2 hálószobás, amerikai konyhás, magas színvonalon felújított gyönyörű lakás eladó! Kívül-belül gyönyörű házban, 3. emeleten a Vígszínházzal szemben, csendes mellékutcára néző napsütötte lakás !

Irányár: 78.000.000 Ft


Eladó lakás a VI. kerületben

Eladó egy azonnal átvehető, tehermentes ingatlan, melyben falak mozgatása nélkül nappali és 2 hálószoba is kialakítható. Felújított és rendezett házban, közvetlen az Andrássy út szomszédságában.

Irányár: 36.500.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu