Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/71.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/71.

Ma újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


Kazinczy utcai eladó ingatlan

Mindenhez közel a belvárosban, a Kazinczy utcában, a VII. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, új építésű ingatlant. A 64 négyzetméteres, 2 szobás lakás egy 6 emelettel rendelkező, liftes ház 1. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik. Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben minden szükséges szolgáltatás könnyedén elérhető.
Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás .

Irányár: 83.000.000 Ft


XIII. kerületi eladó lakás

Újlipótvárosban budai hegyekre néző, örök-panorámás lakás eladó.
A Szent István körút és a Pozsonyi út sarkán elhelyezkedő, nagypolgári, liftes épület 4 emeletén található a 76 négyzetméteres lakás, amely déli fekvésű, napfényes.
A lakásban egy 46 négyzetméteres nappali van, óriási belmagassággal, egyedileg tervezett amerikai-konyhával, kis erkéllyel, csodálatos kilátással.
Igényesen felújított fürdőszobájában, egy lábakon álló öntöttvas kád található, a hálószoba nagy méretű gardrób szekrénnyel lett beépítve.
A lakás 9 éve teljesen fel lett újítva.
A ház az ezerkilencszázas évek legelején épült, szép, rendezett állapotban van.

Irányár: 93.300.000 Ft


Eladó ingatlan a Práter utcában

Egy sarokra a Corvin sétánytól és a Corvin Plázától eladó egy világos, 4 éve teljeskörűen felújított saroklakás, a környék legkarakteresebb épületében. A lakás egyedi elhelyezkedése miatt nincs falszomszéd és egyszerre van kilátásunk az utcára és a házak által határolt belső kertre.
A felújításkor a lakás kapott egy applikációval is vezérelhető légkondicionálót és a hálószoba egy elektromos redőnyt.

A lakásba belépve a tágas előszobába érkezünk ahonnan az összes többi helység nyílik. Balra találjuk a háztartási helységet és a fürdőszobát, szemben velünk a közel azonos nagyságú hálószobát és nappalit, jobbra az erkélyes konyhát.

Irányár: 77.000.000 Ft


Lehel utcai eladó lakás

Eladó kétszobás, erkélyes, napfényes lakás Budapesten, a 13. kerületben. A téglaépítésű társasházban, kiváló állapotú, 60 négyzetméteres, kétszobás, frissen festett, alacsony rezsijű lakása a 7 emelettel rendelkező, liftes ház 5. emeletén helyezkedik el. A fűtése házközponti, a radiátorok termosztátosak.
A fűtés (saját hőmennyiség-mérő), az áram és a hideg- és meleg víz (saját vízórák) fogyasztás szerint fizetendőek. Dél-Nyugati tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
A lakáshoz a pincében kb. 3 négyzetméteres, zárható tároló, a teremgarázsban egy gépkocsi-állóhely tartozik, amelyek a lakással együtt eladóak. A lakás a garázs nélkül is eladó. Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak a BKK járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni.

Irányár: 49.400.000 Ft


Eladó ingatlan a Stollár Béla utcában

Budapest Belvárosában, az V. Kerületben, Honvéd tértől 30 méterre, a Stollár Béla utcában egy szép állapotú, zárt lépcsőházas, hívóliftes ház 6. emeletén lévő, két erkélyes, utcára, és zárt belső, zöld kertre néző, kitűnő elosztású, jó állapotú lakás.

A lakás nettó alapterülete 80 négyzetméter + 2 erkély (3,5 négyzetméter, és 2,5 négyzetméter).
Jelenlegi elosztásában a hallból külön nyíló két nagyobb, erkélyes szoba (20, ill. 21 négyzetméter + erkély), a hallból és az egyik szobából is nyíló fürdő, valamint a közlekedőből nyíló külön wc, konyha + kamra, és félszoba helyiségekből áll.
A konyha hallba való áttételével egy további külön nyíló szoba nyerhető, ami a félszobával akár össze is nyitható.
A lakás wc-je, fürdője pár éve lett felújítva, a konyha, a hall és a szobák átlagos állapotúak, keményfa parkettásak.
A külső nyílászárók használhatók, de még az eredetiek, ezek cseréje megfontolandó. A lakás házközponti fűtésű. Tekintve, hogy a lakás a tulajdoni lapon csak 67 négyzetméter, ez után fizetendő a közös költség és a fűtés átalány, így a lakás fenntartása kedvező. Van gáz a főzéshez, ehhez külön gázóra tartozik.
A lakás extra világos, hiszen legfelső emeleti, és nagy ablakai, erkélye van. Noha a belváros szívében található, mégis nagyon élhető lakás, mivel a Stollár Béla utcában szinte semmilyen forgalom nincs, a belső kertre néző helyiségek pedig különösen csendesek. Az utcai szoba a Kúria épületének hátsó felére néz. A ház belső elkerített, kb. 800 négyzetméteres kertje nagyon szépen parkosított, padokkal ellátott, ahová jó elvonulni a város zajától.
A közlekedés kiváló, 3 perc séta a Nyugati tér, 5 perc a Jászai Mari tér és a Kossuth tér/Parlament.

Irányár: 76.500.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu