Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/8.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/8.

Ma újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre! 

Felújított lakás eladó az Akácfa utcában

Teljes körűen felújított modern, utcára néző liftes lakás, alacsony rezsivel eladó. A közelben megtalálható óvoda, Klauzál piac, SPAR, gyógyszertár, illetve szinte minden tömegközlekedési eszköz (4-6 villamos, buszok, 2-es metró).

Irányára: 49 900 000 Ft

no images were found

Eladó ingatlan a Csengery utcában

Mindenhez közel, a belvárosban a Csengery utcában, a VII. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, frissen felújított ingatlant. A 57 négyzetméteres, 2 szobás lakás egy jó állapotú, 3 emelettel rendelkező, liftes ház földszintjén helyezkedik el. Az eladó ingatlan villany fűtésrendszerrel rendelkezik. Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan, ennek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát.
Az Erzsébetvárosként fenntartott kerület az összes kerület közül a legkisebb, ellenben a legnépesebb is egyben. A kerületen áthaladó Erzsébet körút, egyfajta csomópontként funkcionál, hiszen összeköti a 4-6 villamosokat és a metrókat.

Irányára: 45.900.000 Ft

no images were found

Gyönyörű lakás eladó a Diplomatanegyedben

Megvételre kínáljuk Diplomata negyedben, a Délibáb utcában ezt a harmadik emeleti, utcai nézetű felújított lakást. A dél-keleti fekvésű ingatlanban nappali, 2 hálószoba és egy fürdő került kialakításra. Kitűnő választás annak, aki egy remek családi otthont keres, és befektetésnek is kiváló.

Irányára: 76 950 000 Ft

no images were found

Eladó ingatlan az Eötvös utcában

Szintén a diplomata negyedben eladó egy 155 négyzetméteres, 6 szobával rendelkező, negyedik emeleti lakás.

Irányára: 119 900 000 Ft

no images were found

Eladó ingatlan a Nádor utcában

Eladó lakás Budapest V. kerületében, a Parlament és a Bazilika közelében, a Hild József tervezte, 1861-ben épült, romantikus stílusú, volt Schossberger műemlékház 2. emeletén. A ház gyönyörűen felújított belső udvarában kert és szökőkút található, a körfolyosó fedett, a lift teljesen új. A lakás utcai fekvésű. A nappali felett teljes értékű/belmagasságú galéria épült, mely a hálószobának ad helyet. A lakás frissen festett, a konyha gépesített.

Irányára: 75 000 000 Ft

no images were found

Eladó lakás a Pál utcában

A VIII. kerületben a Palotanegyedben, a Pál utcában eladó egy nagyon jó elosztású, 7 éve teljes körűen felújított, combi cirkós fűtésrendszerrel felszerelt, alacsony rezsijű lakás. Az ingatlan 103 négyzetméter alapterületű, 4 szobával rendelkezik.

Irányára: 59 900 000 Ft

no images were found

Csodás ingatlan eladó a Podmaniczky utcában

Eladó egy gyönyörűen felújított belvárosi nagypolgári lakás. A lakás teljesen nullára lett visszabontva, és minden újjá lett építve 1,5 éve, ezeket képekkel is tudom igazolni. A látványt belsőépítész tervezte, minimalista stílusban. A lakás minden pontja tudatosan meg van tervezve az utolsó kapcsoló helyétől kezdve az egyedi bútorokig. A minimalista bútorok teljes mértékben beleolvadnak a lakás stílusába, nem hivalkodóak, a tárolóhelységek elszeparálódnak az élőhelységektől (külön gardrób és kamra, külön WC). Így a lakás nem csak designban, de élhetőségben is kimagasló élményt nyújt. A padlófűtést cirkó fűti, minden fűtési kör külön szabályozható, a szobákban külön termosztátok vannak. Így külön lehet vezérelni a szobák fűtését, tehát például a gyerekszobában lehet melegebb, ezért nem kell az egész lakást felfűteni. A víz osztó-gyűjtő rendszerben van szerelve, a padlóban nincs semmilyen toldás vagy szerelés, így minden kör nyitható és zárható a dobozból. A csempéket és üvegmozaikokat Spanyolországból hozattuk, minden extra minőségű. A háztartási gépek követve a lakás stílusát természetesen beépítettek, és kiváló minőségűek. A konyhában a mosogató silgranit, az előkészítő pult elkülönül a főző részektől. Külön megvilágítással rendelkeznek, valamint az étkező rész is. Az összes szekrényt egyedileg ide készíttettük, magas fényű fehér színnel, vagy tölgyfából (konyhaasztal, hálószoba bútorok). A 3 rétegű ablakok motoros, rádió irányítású redőnyökkel vannak felszerelve. A lakás minden lámpája LED égőkkel szerelt, rejtett és direkt megvilágítás is kapcsolható a céltól, hangulattól függően. A ház belső felújítása már megtörtént, a külső folyamatban van, ezt a lakók finanszírozták meg előre. Az ár vételárnak tekintendő!

Irányára: 73 900 000 Ft

no images were found

Gyönyörű lakás eladó a Szász Károly utcában

Megvételre kínáljuk ezt a Szász Károly utcai lakást pár lépésre a Mechwart Ligettől. Emeleti, utcai nézetű, nappali+1 háló. Fűtését cirkó biztosítja.

Irányára: 54 900 000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu