Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2019/84.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2019/84.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


V. kerületi eladó lakás

Frekventált helyen, szép házban eladó egy azonnal beköltözhető lakás.
Félemeleti, utcai nézetű, liftes házban. 2 szobája van.
A bútorozást is tartalmazza az ár.

Irányár: 59.900.000 Ft


Eladó lakás a VIII. kerületben

A Krúdy Gyula utca legszebb házában kínálunk eladásra egy különleges adottságú lakást. A nem mindennapi hangulatú, jól kialakított és elrendezésileg is előnyös ingatlan még felújítás esetén is lehetővé teszi a kevés anyagi ráfordítást. A rendezett ház és a zöld kertre néző kilátás garantálja a nyugodt és kellemes életvitelt, ami pótolhatatlan a belváros szívében.
Befektetők részére, akár kiadás céljára is kedvező vétel lehet, hiszen az Egyetemek közelsége állandó jelleggel biztosítani fogja a bérlőket.

Irányár: 64.900.000 Ft


Barcsay utcai eladó lakás

Luxuslakás eladó a Barcsay utcában a 3. emeleten, liftes házban, csendes sétálóutcára (Almássy utcára) nyíló ablakokkal. Közel a körúthoz, a belvároshoz, a bulinegyedhez, mégis nagyon csendes helyen. A lakás teljes felújításon ment keresztül.
A felújítás során kicserélésre került a teljes elektromos rendszer, a fűtési rendszer, új burkolatok és szaniterek kerültek beépítésre. Felújításra kerültek a külső és belső nyílászárók, a külső nyílászárók hőszigeteltek. A padlóburkolat részben járólap, részben tölgy parketta. A gránit munkalappal ellátott konyhabútor teljesen gépesítve van: hűtő-fagyasztó, mosogatógép, mosó-szárítógép, sütő, indukciós főzőlap, mikró, páraelszívó, borhűtő. A lakásban három klímaberendezés van felszerelve. A fürdőszobában egy elektromos japán wc-t építettek be. A lakásban riasztórendszer előkészítés került kialakításra. Azonnal költözhető.

Irányár: 100.500.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

A VI. kerületi Izabella utcában, felújított, új liftes házra emeletráépítéssel épült, újszerű, belső kétszintes, nappali+ 2 háló, 2 fürdős, nagyerkélyes lakás eladó.

Irányár: 64.900.000 Ft


Eladó ingatlan a Csengery utcában

Központi helyen, Aradi és Csengery utca sarkán eladó egy felújított, belső kétszintes, első emeleti, csendes lakás.
Az Oktogon, Andrássy út, villamosok, buszok, metró 1-2 perc alatt elérhető.

Ide csak költöznie kell!
A lakás teljeskörűen felújított, nívósan berendezett, 1/1 tulajdonú, tehermentes és azonnal birtokba vehető.

Az ötletesen átépített lakás 55 négyzetméteres hasznos alapterülete a tulajdoni lap szerinti 39 négyzetméter földszinti és a 16 négyzetméter emeleti szintből áll, tartozik a lakáshoz egy 6 nm-es tároló a pincében.

Irányár: 44.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu