Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki Lakásválogatás 2020/10.
Lakásválogatások

Pénteki Lakásválogatás 2020/10.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


Veres Pálné utcai eladó lakás

Az V. kerületben, remek közlekedés mellett, a metrótól séta távolságra kínáljuk megvásárlásra egyedi kivitelezésében, újonnan épült gyönyörű ingatlanunkat a Veres Pálné utcában.
Paraméterek: A lakás a 1. emeleten található liftes házban. 67 négyzetméter, 3 szobás, 2 fürdővel, amerikai konyhával. Utcai nézetének és tájolásának köszönhetően világos a nap nagy részében. A környéken találhatóak éttermek, élelmiszerboltok, park.

Irányár: 99.000.000 Ft


Eladó Király utcai lakás

A belváros legfrekventáltabb helyén a Király utcában, műemlék házban, Holló utcára néző ablakokkal, első emeleti teljes körűen felújított nappali + 2 hálós lakást kínálunk megvételre.
A kiváló lokációja, és az elosztása miatt is befektetői szempontból is nagyon vonzó ingatlan lehet!

Irányár: 55.000.000 Ft


VII. kerületi eladó ingatlan

A VII. kerületben, a Keleti Pályaudvarnál, a Bethlen Gábor utcában eladó 69 négyzetméter alapterületű, frissen felújított, világos,utcai, 2.emeleti lakás jól karbantartott házban.
Helyiségek: 3 háló, konyha, előtér, 2 fürdő ,vendég wc, előtér-társalgó.
Az ingatlan szálláshely engedéllyel rendelkezik.
Befektetés szempontjából a legideálisabb választás.

Irányár: 55.900.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

Eladó a VI. kerületben a Király utcában egy új építésű házban található földszinti lakás. Az ingatlan 28 négyzetméter alapterülettel rendelkezik. Teljeskörűen fel lett újítva.
A lakásban 1 hálószoba van, fürdő+wc egy külön konyha és egy 4 négyzetméteres erkély. Az épületben portaszolgálat működik.

Irányár: 56.500.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu