Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki Lakásválogatás 2020/11.
Lakásválogatások

Pénteki Lakásválogatás 2020/11.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


VII. kerületi eladó lakás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan, Pest VII. kerületében a közkedvelt Madách Imre úton található. Az utca gépjármű forgalma minimális. Nagyobb bevásárló központok néhány km-en belül, akár tömegközlekedéssel, és autóval is elérhetőek. A ház közvetlen szomszédságában éttermek, kávézók találhatóak. A z ingatlan tájolása észak-nyugati.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház, 30’-as években épült, 6 emelettel. Bauhaus stílusú, kiváló hangulatú, tágas lépcsőházas, liftes.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 82 négyzetméteres lakás 3 szobából, két fürdő- valamint mellék helységből áll. Minden szoba külön nyíló. Az amerikai-konyhás nappaliból közelíthetjük meg az egyik fürdőszobát. A lakás egyik nagy előnye, a dél-keletre néző két szoba, amiből egy erkély nyílik. RUMBACH UTCAI ZSINAGÓGA FELÉ TÁJOLT. A szobákat jó állapotú parketta, a többi helységet pedig járólap borítja. Az ingatlan teljesen tehermentes, a kiköltözési idő megbeszélés szerint.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 82 nm + 2 erkély
– szoba 12 nm;
– szoba 12 nm;
– amerikai-  konyhás nappali 40 nm;
– előszoba: 8 nm;
– fürdő: 4, nm;
– fürdő 2 nm;
– wc: 1 nm;
– tároló: 1 nm.

Belmagasság: 3,1 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Házközponti fűtés, klíma, redőnyök, másrészt külön vízórával és villanyórával felszerelt. Az ingatlan 2015-ben teljes felújításon esett át, mely érintette a gépészetet, villamos hálózatot, új konyha, fürdőszoba kiépítését, illetve mindhárom lakóhelyiségben klíma kialakítását. A nyílászárók is cserére kerültek.

PARKOLÁS:
Közeli Central Passage társasházban, garázsban, mely igény szerint bérelhető a lakáshoz.

Irányár: 99.900.000 Ft


Eladó lakás a Király utcában

Eladó Budapesten, a VI. kerületi Király utcában egy 2. emeleti, lifttel rendelkező 35 négyzetméteres lakás. A kilátása udvari, A lakás 1 szobával rendelkezik, külön konyhával és fürdőszobával. A rövidtávú kiadás nem tiltott a társasházban.

Irányár: 32.790.000 Ft


Tűzoltó utcai eladó lakás

Mindenhez közel a belvárosban a körúthoz közel Tűzoltó utcában, a IX. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, jó építésű teljesen felújított ingatlant. A 73 négyzetméteres, 2 szobás lakás, 2. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan 3-slakás Padlófűtés fűtésrendszerrel rendelkezik. Kelet tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, 3-as metró, 4-es, 6-os villamos, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát.

Irányár: 65.900.000 Ft


Eladó lakás az Üllői úton

Budapest IX. kerületében, az Üllői úton, a Nagyvárad tér mellett ELADÓ egy 2. emeleti 101 négyzetméteres, erkélyes (7 nm) minőségileg felújított lakás.
A lakás nagyon tágas nappaliból, különálló hatalmas konyhából, 2 egész hálószobából, 2 fürdőszobából, wc-ből, és teraszból áll, és egy tároló helység is tartozik hozzá.
Az Üllői út nyüzsgésétől a magas emeleti elhelyezkedés biztosítja, a kellemes és nyugodt környezetett.
A képen látható berendezési tárgyak, bútorzat, textíliák egyedi megállapodás tárgyát képezik.

Irányár: 71.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu

Ossza meg ismerőseinek!