Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2020/18.
Eladó budapesti ingatlanok
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2020/18.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


Andrássy úti ingatlan

A kiérdemelten nagy presztizsű Andrássy úton kínálunk eladásra egy rendezett csendes ház első emeletén, egy öt éve felújított nappali, konyha-étkező, két hálós lakást.
Egyik különlegessége és egyben értéke is, a 480 cm belmagasság, ami lehetővé tette a két teljes értékű hálószoba kialakítását, ezzel + 23 négyzetméterrel növelve lett a 42 négyzetméter alapterület, így összesen 65 négyzetméter a hasznos terület.
Új műanyag nyílászárók lettek beépítve a 
konyhában továbbá a 2 hálószobában is. A teljes berendezés az ár részét képezi.
A lakás tehermentes, rugalmasan birtokba vehető.

A lokációt tekintve rendkívüli előnyöket bír az ingatlan, mivel a Deák tér, Oktogon, illetve az egész belváros ölelésében helyezkedik el.

Irányár: 59.900.000 Ft


VIII. kerületi eladó lakás

A Színház és Filmművészeti egyetem közelségében, a Vas utcában kínálunk eladásra egy rendezett házban lévő csendes, udvari nézetű lakást.
A lakáshoz tartozik egy előszoba, amiből egy fürdőszoba és egy konyha-étkező nyílik, tovább haladva pedig egy tágas két ablakos szoba található.
Fűtése gázkonvektorról működik, a melegvizet pedig villany bojler szolgáltatja. A közös költsége csupán 10,000 Ft, ebben beletartozik még a víz fogyasztása is.
Nagyon jó az elhelyezkedése, mivel az Astoria és a Blaha Lujza tér között helyezkedik el a közkedvelt Palotanegyedben.

Irányár: 33.600.000 Ft


A Madách Imre téren kínálunk megvásárlásra egy különleges hangulatú, felújított, magas emeleti, panorámás lakást!

A 68 négyzetméteres ingatlan egy rendezett, 24 órás portaszolgálatos épület legfelső emeletén helyezkedik el. A korábbi műterem lakás egyedi kis ablakai és a nappali felett elhelyezkedő tetőablak nem csak a megfelelő fényviszonyokról, de a különleges hangulatról és a remek kilátásról is gondoskodnak.

A lakás felújítása során a teljes víz és villanyvezeték hálózat cseréje megtörtént. A falak mozgatásával, új falak felhúzásával egy praktikus, mégis kényelmes élettér került kialakításra (amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, gardrób, mosókonyha, fürdőszoba és WC).
Új nyílászárók, minőségi burkolatok, biztonsági ajtó, riasztórendszer, légkondicionáló rendszer!

Kitűnő elhelyezkedés a nyüzsgő belváros szívében. Remek közlekedés!

Befektetők figyelem! A házban nem csak engedélyezett az Airbnb, de a lakások nagy része már évek óta így működik.

A szomszédos 42 négyzetméteres, hasonlóan magas minőségben felújított, praktikus elrendezésű lakás szintén eladó, igény szerint a két lakás könnyedén össze is nyitható.

Irányár: 109.000.000 Ft


Károly körúti eladó lakás

A Madách Imre téren kínálok egy különleges hangulatú, felújított, magas emeleti, panorámás lakást! A 42 négyzetméteres ingatlan egy rendezett, 24 órás portaszolgálatos épület 8. emeletén helyezkedik el. A legfelső szintre jellemző kisebb méretű ablakok a lakást körbevéve nem csak a megfelelő fényviszonyokról, de a különleges hangulatról és a remek kilátásról is gondoskodnak.

A lakás felújítása során a teljes víz és villanyvezeték hálózat cseréje megtörtént. A falak mozgatásával egy praktikus, mégis kényelmes élettér került kialakításra (amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób, fürdőszoba). Új nyílászárók, minőségi burkolatok, biztonsági ajtó, riasztórendszer, légkondicionáló rendszer! Kitűnő elhelyezkedés a nyüzsgő belváros szívében. Remek közlekedés!

Befektetők figyelem! A házban nem csak engedélyezett az Airbnb, de a lakások nagy része már évek óta így működik. További részletekért keressen bizalommal.

A szomszédos 68 négyzetméteres, hasonlóan magas minőségben felújított lakás szintén eladó, igény szerint a két lakás könnyedén össze is nyitható.

Irányár: 67.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu