Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2020/21.
Eladó VII. kerületi, teljesen fejújított ingatlan
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2020/21.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


Damjanich utcai ingatlan

Budapest VII. kerületében, a Damjanich utcában eladó, egy földszinti, 126 négyzetméteres, 4 szobás polgári lakás, ami korábban mini hotelként üzemelt.
4 kiadható egység: 2 db 4 fős lakosztály, 2 db 2 fős szoba, mindegyik szoba külön bejáratú és saját fürdőszobával, wc-vel rendelkezik.
Szép hall recepcióval, pihenő résszel, külön felszerelt konyhával + raktárhelyiség, amiben személyzeti wc, zuhanyzó, 2 ágyas galéria a személyzetnek, és textilraktár található.
Az ingatlan teljes felújításon esett át 3 éve, új villany vezetékrendszer lett kiépítve, 4 fürdőszoba, zuhanykabinokkal, új wc, új csatorna rendszer. A közös tereket belső kamera rendszer védi, + riasztó rendszer, mindenhol tűzjelzővel.
A lakás, remek helyen, 3 percre a Városligettől és a Hősök terétől, közelben az Aréna Plaza, Széchenyi fürdő, egyetemek. Az utcában több üzlet, posta, bank, gyógyszertár, étterem található. Az utcában a parkolás ingyenes. Keleti pályaudvar nagyon közel található (5-8 perc séta) valamint van troli-megálló így, a tömegközlekedés kiváló, a 2-es, a 4-es metró könnyen elérhető.
A lakás tehermentes! A ház jó állapotú.
A víz, gáz és a villanyfogyasztás egyedi mérőkkel történik.
A lakás hasznosítható hosszú távú (albérlet) vagy rövid távú kiadásra.
Az ár tartalmazza az ingatlant, a benne található bútorokat, felszerelési tárgyakat, mindent, ami az azonnali üzemeltetéshez szükséges.

Irányár: 94.900.000 Ft


Gyönyörű eladó lakás az Astóriánál

A Loft Astoria Budapest szívében az V. kerületben az Astoriánál található (Kossuth Lajos utca, Kiskörút és a Rákóczi út találkozása). Az épület Budapest egyik legrégebbi és legpatinásabb szállója közvetlen szomszédságában, a történeti
városközpontban helyezkedik el.
Lokációját tekintve a város kulturális, szórakoztató, vendéglátó, kereskedelmi, és turisztikai központjában található.
Az Astoria fontos közlekedési csomópont, infrastruktúrája kiváló, metró, busz, villamos, illetve az éjszakai autóbusz – hálózat központja.
A lakás, amerikai-konyhás nappaliból és fürdőből áll. Gépesített, bútorozott.

Irányár: 109.900.000 Ft


Rottenbiller utcai eladó lakás

Reális áron eladó lakás közvetlenül a Lövölde tér mellett, a csendes Jósika utcára néző ablakokkal.

Az ingatlan 2 bejáratú, közepes-felújítandó állapotú, amiből 4 utcai ablakának köszönhetően nappali+ 2 hálószobát vagy akár 2 lakást is ki lehet alakítani, a belmagasság 3.9 méter.
Délkeleti tájolásának köszönhetően napos, jó hangulatú.

A társasház belül fel volt újítva, rendezett állapotú, kívül felújításra szorul.

Irányár: 38.900.000 Ft


Felújítandó garzon a Dob utcában

Eladó a Dob utca körúton belüli részen, közel az Akácfa utcához egy utcai nézetű garzonlakás.
4.2 méteres belmagasságának köszönhetően kiválóan galériázható, jelenleg 23 négyzetméter +12 négyzetméter galéria a hasznosított lakórész.

Földszinti elhelyezkedése ellenére nem látni be az utcáról, mivel az ablak 2,2 méter magasan kezdődik az utcaszinttől mérve.

Felújítás után kiválóan alkalmas AIRBNB-re vagy akár hosszútávú kiadásra is!

Irányár: 20.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu