Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2020/6.
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2020/6.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre!


Eladó lakás a Ráday utcában

A Bakáts térnél, a közkedvelt Ráday utcában kínálok egy 93 négyzetméteres, 3 szobás, csendes, nagyon jó állapotú lakást. A liftes nagypolgári ház 2. emeletén található ingatlan korábban design galériaként működött, ennek megfelelően tágas terek jellemzik.

Az ingatlant 2015-ben teljeskörűen felújították. Műszakilag megújult a villany, víz, csatornahálózat, megtörtént a fűtés korszerűsítés, a kéménybélelés, az új kombigázcirkó beépítése, az ablakok pedig modern thermo üvegezést kaptak. Ezzel párhuzamosan az esztétikai felújítás során igyekeztek megőrizni a lakás eredeti, 100 éves értékeit, (ajtók, ajtókeretek, rézkilincsek, parketta, egyes ajtókba színes üvegablakok kerültek).

A ház infrastruktúrája, közlekedése tökéletes, séta távolságra a Duna part, a Nagykörút, a Kálvin tér, az utcában rengeteg étterem, kávézó található. Számos egyetem, orvosi rendelő, a Nagycsarnok, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, bölcsőde, posta is található a közelben.

Hosszú távú kiadásra, de akár saját célra, beköltözésre is kitűnő választás!

Irányár: 68.800.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

A Bazilika utcájában!!!
Bazilikától pár lépésre, a Hercegprímás utcában egy kívül, belül gyönyörűen felújított társasházban kínálok megvételre egy földszinti lakást.
A belmagasság 5,8 méter, mely lehetővé tette a 33 négyzetméteres alapterületű lakásban egy teljes értékű plusz szint kialakítását, ezzel 60 négyzetméterre növelve a lakás hasznos alapterületét.
Rövid távú kiadásra magas hozammal hasznosítható!

Irányár: 47.500.000 Ft


Király utcai eladó ingatlan

A Király utca sétáló részén kínáljuk megvételre ezt a felújított 75 négyzetméteres, 2 szobás, külön konyhás lakást. A két különnyíló utcai nézetű szoba előtt erkély húzódik, mely a Király utcára néz, konyhája az udvarra néz, melyből igény szerint egy második hálószoba kialakítható.
Az épület bejáróját a közelmúltban újították fel, ekkor kapott új liftet is a ház.
A ház engedélyezi az egyéb szálláshely szolgáltatást!

Irányár: 67.900.000 Ft


Eladó lakás a Havas utcában

Eladó az V. kerületben, a Duna közelében egy 38 négyzetméteres, egy szobás, udvari nézetű, teljes körűen, frissen felújított lakás!

Irányár: 47.900.000 Ft


Eladó ingatlan a Károly körúton

A Madách Imre téren kínálok egy különleges hangulatú, felújított, magas emeleti, panorámás lakást! A 42 négyzetméteres ingatlan egy rendezett, 24 órás portaszolgálatos épület 8. emeletén helyezkedik el. A legfelső szintre jellemző kisebb méretű ablakok a lakást körbevéve nem csak a megfelelő fényviszonyokról, de a különleges hangulatról és a remek kilátásról is gondoskodnak.

A lakás felújítása során a teljes víz és villanyvezeték hálózat cseréje megtörtént. A falak mozgatásával egy praktikus, mégis kényelmes élettér került kialakításra (amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób, fürdőszoba). Új nyílászárók, minőségi burkolatok, biztonsági ajtó, riasztórendszer, légkondicionáló rendszer! Kitűnő elhelyezkedés a nyüzsgő belváros szívében. Remek közlekedés!

A szomszédos 68 négyzetméteres, hasonlóan magas minőségben felújított lakás szintén eladó, igény szerint a két lakás könnyedén össze is nyitható.

Irányár: 71.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu